Wpis z mikrobloga

W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę

@Atreyu: o k....a ale patologia umyslowa
  • Odpowiedz
@Atreyu ch j dobrze robi, w Polszy jeśli coś się nie wywróci to nikt tego nie zmienia, przydałoby się więcej takich ludzi; głosuje portfelem i do Biedry nie chodzę bo mnie w-----a polityka firmy.
  • Odpowiedz
@wankstain: Po cholere mi paragon. Zawsze wrzucam do reklamówki a potem przy tych bramkach przypominam sobie że jednak ten debilny paragon jest mi potrzebny.... Po cholere ja płace kartą i aplikacją żeby jakieś g---o mi dawali.
  • Odpowiedz
@Wujek_Fester jesteś wysoki, do tego widać że sporo podlany, stoisz bokiem, na pompie, nie wyglądasz na grubasa tylko ze względu na dobre geny. Reasumując nie atencjuj się, bo to jak wyglądasz zawdzięczasz koszulce i dobrej genetyce, zdejmujesz koszulke i cala magia znika
  • Odpowiedz
@Wujek_Fester żadna umiejętność to nie jest , każdy potrafi, ale takiego argumentu używają tylko troglodyci, a jak masz na to zapędy zawsze możesz iść do fightclubu na sparing z kimś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FEJS232 a skąd wiesz, że je chodzę ( ͡º ͜ʖ͡º) to że żadnego człowieka nie uderzę pierwszy wcale nie oznacza że będę miał problem ustawić się z kimś na sparring jak o to poprosi.
  • Odpowiedz