Wpis z mikrobloga

• 202
@monky no i mówi o tym TVN i TVP, choć są uważane za prorządowe, jak w normalnym państwie. Za kadencji złodzieji z PiSu nie do pomyślenia
  • Odpowiedz
@musli_: Za kadencji PiSu Ci ludzie mieliby już pieniądze na kontach. Fajnie, że media o tym mówią tylko co z tego kiedy rząd ma powodzian w dupie?
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@LordMrok Nie wnikam. Ale wiem wiem jedno, że gdy temat był w top prajmie to padły deklaracje o pomocy państwa poprzez wypłatę pieniędzy - to niech teraz wypłacają. Tyle i aż tyle ¯\(ツ)

(ja wiem, że uśmiechniętym to wystarczają same obietnice zlotoustego ale nie wszyscy ludzie tak mają ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
monky - @LordMrok Nie wnikam. Ale wiem wiem jedno, że gdy temat był w top prajmie to ...

źródło: temp_file600090165942356893

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@moj_wykopowy_login zgadzam się. Trzeba było tak ludziom powiedzieć wtedy a nie obiecywać pomoc w taki czy inny sposób, która jak widać nie jest wcale realizowana. Czyli co? Zwykłe kłamstwo i oszustwo mające na celu uspokoić nastroje społeczne w tamtym momencie. Nie bójmy się nazywać rzeczy takimi jakimi są.
  • Odpowiedz
no i mówi o tym TVN i TVP, choć są uważane za prorządowe, jak w normalnym państwie. Za kadencji złodzieji z PiSu nie do pomyślenia

@musli_: Nie pomagają jak obiecali, ale przynajmniej tego nie ukrywają xD.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@200Amra Kijem w mrowisko.. Pisząc to liczyłem, że przyjamniej jeden z was się zesra fajnopolaki xD

Pozdro z deszczowego Brajton ( )
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Koziom uuuuuuuu przepraszam. 7:38 w niedzielę w TVP info to już nie przelewki. Nie no teraz to zmieniam zdanie i wybaczam ryżawemu jego kolejne kłamstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie pomagają jak obiecali, ale przynajmniej tego nie ukrywają xD. ~ @drdip
  • Odpowiedz
@musli_: ewentualnie zrobiliby materiał z poszkodowanym przez powódź który dostał pieniądze i chwaliłby rząd PiS po czym okazałoby się że "poszkodowanym" był brat lokalnego radnego z PiS który jeszcze dostał pitos od TVP za to że popajacował przed kamerą
  • Odpowiedz