Wpis z mikrobloga

• 100
@lNKOGNITO: koty są lepsze od psów. Nie są meczydupami, potrafią spędzić czas ze sobą i nie rzucają się na każdego gościa który wchodzi do domu (obojętnie czy by pogryźć czy obślinić). W dodatku nie szczekają przez całą noc. Nie są utrapieniem dla sąsiadów i kurierów. Nie męczą się tak jak psy w bloku. Jak masz działkę, to nie musisz budować twierdzy wokół domu, by się nie przekopały (jak sobie wyskoczą
  • Odpowiedz
@lNKOGNITO: Lubie pieski, ale z oprócz właściciela to nikt z takiego psa, zwłaszcza w bloku się nie cieszy bo jest on uciążliwym zwierzęciem bo o-----a trawniki, szcza na samochody, drze ryja, brudzi klatkę, jak jest duży to strach, że ugryzie

O moim kocie sąsiad dowiedział się po 5 latach jak go miałem bo mieli spotkanie na klatce jak mój kot polował na muchę. Kot oczywiście s--------ł z podkulonym ogonem xD
  • Odpowiedz
  • 9
@MistrzKowalski: ty sie śmiej, ja 30 lat z psami żyłem i tak z perspektywy czasu to znam moze 5 osób które te psy ogarniały i pilnowały jak należy. Mi do głowy nie przyszło zeby z nimi do sklepu wchodxic czy między ludzi bez smyczy (choc jak młody bylem to spuszczałem w lesie czego nie powinienem robić). I tak dzisiaj hak widzę te szczury na rękach czy w wózkach to widzę
  • Odpowiedz
@czahrolek98: ja p------ę, jak sprzątasz srakę od razu po sraniu to czym ma śmierdzieć? Za to mając psa cała chata j---e psem.

@Korda są męczydupami. W nocy jak idziesz spać to mau i mau i mau nad uchem a jak olewasz go to po złości ci pozrzuca co może ze stołów i biurek.

I nie wiem jak można porównywać psy z kotami. Robią to chyba tylko osoby które miały
  • Odpowiedz