Aktywne Wpisy

el_Vladi +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

potatowitheyes +353
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz

A ty z---------j na wynajem u Janusza w fabryce smrodu i błota
#lekarz #medycyna #zdrowie
źródło: Zrzut ekranu 2026-06-17 o 06.53.39
Pobierz@dese: Bylo się uczyć prolu
@kuroszczur: tak, tylko lekarze się uczyli
@luke-mat dziwne, ale lezy wykopowych programistach to dzialalo. Oni zarabiają ryle bo sa inteligentni i sie duzo uczyli...
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dese: oferty w małych miejscowościach są tak atrakcyjne bo nikt tam nie chce mieszkać ani dojeżdżać - warto podziękować politykom za to że r-------i stary podział na województwa i teraz tylko kilka miast się liczy.
W Poznaniu standardem jest 150zł/h i brak mieszkania xD
2. Zadupie
3. Wymagają specjalizacji albo w trakcie specjalizacji
4. Zadupie
Stawka jest wyższa niż rynek, bo zadupie i nikt tam nie chce mieszkać. IMO nic specjalnego.
@Koronanona: W takie coś to uwierzyłby tylko ktoś, kto na polibudzie nie studiował. Przez pierwsze 2 lata to sama matma, wystarczy zrobić milion zadań i 4.5 wbija z palca. Niczym się nie różni od wkuwania książek na medycynie.
@lentilek: no ta, a w dużych miastach też są duże stawki bo tam są duże koszty życia i dużo pacjentów XD kosmiczne zarobki konowałów w każdym miejscu da się wytłumaczyć
@Koronanona: XDDDDDDD