Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@musli_ @LordMrok @moj_wykopowy_login @KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota @janekplaskacz @200Amra @Koziom @Nodafaq @Bury_Zenek

Wy uśmiechaski to nie macie już żadnych argumentów oprócz p---------a "a za pisu" oraz wmawiania każdemu kto nie idzie z wami w jednym szeregu, że jest albo od kaczora albo putina. Ja za pisowca się nigdy nie miałem i cisnąłem po nich przy każdej aferze ale nawet jakbym nim był to byłby dla mnie
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@janekplaskacz xD czekaj tylko zjem obiad i będę szukał.

Wyrazy mojego niezadowolenia do poprzedniej władzy wyrażałem nie raz. Tutaj pewnie również niejednokrotne ale niczego nie będę szukał bo mam lepsze plany na to niedzielne popołudnie.

Ale mogę zaproponować wyzwanie, że jeśli znajdziesz na moim profilu choć jeden wpis, który by w jakibykolwiek sposób PIS wychwalał, umniejszał winy w złych działaniach czy jak to w waszym zwyczaju - robił fiołki które pasowały
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Bury_Zenek tęczusiu kochany ty mój ale odbyt a tyłek to dwa różne pojęcia. Mimo wszystko przepraszam jeśli ten obrazek okazał sie dla ciebie aż tak gorszący. Bo widzisz dla mnie np. obrzydliwe to paradować z gołym dupskiem albo i czymś więcej pośrodku miasta na oczach wszystkich (w tym dzieci).. Ale mimo wszystko toleruję i nie wylewam wiadra pomyj na tych ludzi bo wiem, że choroba nie wybiera¯\(ツ)
  • Odpowiedz
Za kadencji PiSu Ci ludzie mieliby już pieniądze na kontach. Fajnie, że media o tym mówią tylko co z tego kiedy rząd ma powodzian w dupie?

@Mathas: Zgadza się, ludzie mieliby na kontach, tylko szkopuł w tym, że ludzie nie z Kłodzka a z listy znajomych królika. Morawiecki by jeszcze sprowadził potężny samolot z chińskim gównem za pieniądze KGHM i Lotosu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz