Aktywne Wpisy
Kojaan +43
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Ildealfons +1
Tutaj lv 31,
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
źródło: IMG_6141
Pobierz

#tusk #polityka #polska #powodz #klodzko #usmiechnietapolska
źródło: temp_file5890885631340215085
PobierzWy uśmiechaski to nie macie już żadnych argumentów oprócz p---------a "a za pisu" oraz wmawiania każdemu kto nie idzie z wami w jednym szeregu, że jest albo od kaczora albo putina. Ja za pisowca się nigdy nie miałem i cisnąłem po nich przy każdej aferze ale nawet jakbym nim był to byłby dla mnie
Dobra, dobra. Pokaż te znaleziska gdzie piętnowałeś pisowców, którzy afer mieli kilka leweli więcej. Bo piętnowałeś nagminnie, prawda?
Wyrazy mojego niezadowolenia do poprzedniej władzy wyrażałem nie raz. Tutaj pewnie również niejednokrotne ale niczego nie będę szukał bo mam lepsze plany na to niedzielne popołudnie.
Ale mogę zaproponować wyzwanie, że jeśli znajdziesz na moim profilu choć jeden wpis, który by w jakibykolwiek sposób PIS wychwalał, umniejszał winy w złych działaniach czy jak to w waszym zwyczaju - robił fiołki które pasowały
Jak to u pisowskiego czopka fikołek jest tradycją.
@Mathas: Zgadza się, ludzie mieliby na kontach, tylko szkopuł w tym, że ludzie nie z Kłodzka a z listy znajomych królika. Morawiecki by jeszcze sprowadził potężny samolot z chińskim gównem za pieniądze KGHM i Lotosu ( ͡° ͜ʖ ͡°)