Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
WYCHODZĘ DO LUDZI

Szybkie pytanie do Mirkow ktorzy sami wychodzili na miasto ale do tych ktorym natura poskapila urody i wzrostu. Polecacie ogolnie takie wyjscia? Zrobilem sobie czelendz ze co tydzien w weekend bede wychodzil do jakiegos klubu, na koncert albo cos w ten desen, glownie zeby poczilowac ale nie ukrywam, ze fajnie byloby kogos poznac, niekoniecznie mowie o rozowych ale po prostu jakis znajomych. Czy to wyglada raczej tak jak mysle, ze nikt nie zagaduje bo kazdy ma swoja grupke a rozowe to juz w ogole albo z chlopakami albo z kolezankami udaja niedostepne czy np na iles wyjsc udalo Wam sie zlapac kontakt i mimo wszystko warto?

#wykop30plus #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wychodzenie samemu nie będąc jakoś bardzo urodziwym i bez znajomych to zabawa na ultra hardzie. jeśli ktoś jest dynamiczny, komunikatywny, bez lęku społecznego i ma już klubowe doświadczenie to pewnie da się jakoś tam bawić. ja akurat tego nie mam, więc bez znajomych jest, mówiąc krótko, kompromitacja cwela.

z drugiej strony razem byłem na wypadzie z grupką która była sztywno, a na dole widziałem jak jakieś laski wyciągają samotnika
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja wychodzę często sama, ale nie po to by kogoś poznać tylko spędzić czas w sposób w jaki lubię. Na koncertach w trakcie przerwy zawsze dało się wyhaczyć jednostki które też przyszły same, a i grupki wcale nie stronią od zamienienia kilku zdań. Tylko to może kwestia ludzi: metale są bardzo sympatyczne
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie polecam, dostaniesz potem raz drugi trzeci lepe na ryj, to się poskładasz.
Ja już praktycznie nigdzie nie wychodzę, nie proponuje, nie otrzymuje propozycji (bo przecież każdy mam mnie w dupie).. także nie.
Ja nie polecam. Chyba że masz jeszcze jakąś nadzieję. Ja ją straciłem jakiś czas temu, teraz chciałbym tylko zdechnąć w piwnicy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wiadomo, że zadawanie takich pytań tutaj jest bez sensu, bo nie otrzymasz rzetelnej i miarodajnej opinii tylko większość osób tutaj tego nie zrobiła, zrobić nie chciała ale jest pierwsza do oceny że to jest bez sensu

natomiast ja Ci powiem szczerze, że to jest bez sensu na podstawie moich personalnych doświadczeń - a nie przekonań wypracowanych na podstawie czytania różnorakich tagów :P
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: imo bez sensu, ja np nigdy w klubach się dobrze nie czułam i nigdy tam nikogo nie poznałam. Jeżeli już miałam gdzieś okazje żeby kogoś poznać to polecam np ściankę wspinaczkowa (ale nie na freestylu tylko że się zapisujesz na sekcje), jakieś zajęcia np lepienie z gliny. Ofc nie poznałam tam znajomych xD ale tam przynajmniej widziałam taka teoretyczną możliwość
  • Odpowiedz