Aktywne Wpisy

PachneImbirem +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

arasxdd +358
Chciałem się zapisać na turniej szachowy w Śremie.
Wpisowe: osoby - 60zł, kobiety - 55zł. Czy to ta słynna pozytywna dyskryminacja? ¯\(ツ)/¯
#szachy #pozytywnadyskryminacja #dyskryminacjamezczyzn #pieklokobiet #patologia
Wpisowe: osoby - 60zł, kobiety - 55zł. Czy to ta słynna pozytywna dyskryminacja? ¯\(ツ)/¯
#szachy #pozytywnadyskryminacja #dyskryminacjamezczyzn #pieklokobiet #patologia
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-18 121141
Pobierz

WYCHODZĘ DO LUDZI
Szybkie pytanie do Mirkow ktorzy sami wychodzili na miasto ale do tych ktorym natura poskapila urody i wzrostu. Polecacie ogolnie takie wyjscia? Zrobilem sobie czelendz ze co tydzien w weekend bede wychodzil do jakiegos klubu, na koncert albo cos w ten desen, glownie zeby poczilowac ale nie ukrywam, ze fajnie byloby kogos poznac, niekoniecznie mowie o rozowych ale po prostu jakis znajomych. Czy to wyglada raczej tak jak mysle, ze nikt nie zagaduje bo kazdy ma swoja grupke a rozowe to juz w ogole albo z chlopakami albo z kolezankami udaja niedostepne czy np na iles wyjsc udalo Wam sie zlapac kontakt i mimo wszystko warto?
#wykop30plus #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
z drugiej strony razem byłem na wypadzie z grupką która była sztywno, a na dole widziałem jak jakieś laski wyciągają samotnika
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Ja już praktycznie nigdzie nie wychodzę, nie proponuje, nie otrzymuje propozycji (bo przecież każdy mam mnie w dupie).. także nie.
Ja nie polecam. Chyba że masz jeszcze jakąś nadzieję. Ja ją straciłem jakiś czas temu, teraz chciałbym tylko zdechnąć w piwnicy
natomiast ja Ci powiem szczerze, że to jest bez sensu na podstawie moich personalnych doświadczeń - a nie przekonań wypracowanych na podstawie czytania różnorakich tagów :P