Aktywne Wpisy

LamajHarma +104

dr_Batman +78
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz

Druga sprawa to jaki on jest ograniczony, na linuxie i macos możesz zrobić dosłownie wszystko, nic Cię nie ogranicza, a Windows to jak dla takich małych dzieci, nic nie rób bo jeszcze się popsuje, więc najlepiej ograniczyć użytkownika :D
Ten system nadaje się tylko i wyłącznie do odpalenia na nim gierki raz na jakiś czas, ale tutaj trzeba przyznać mu zasłużone pierwsze miejsce, do gier jest póki co zdecydowanie najlepszy, oczywiście dla #pcmasterrace bo fani #xbox czy #playstation mogą mieć inne zdanie.
#zalesie #systemyoperacyjne #macos #microsoft #apple #linux #komputery #heheszki #gownoburza
Zresztą narzekanie na Windę jest tak bardzo 2008. Uważam, że Windows 10/11 w końcu osiągnął status systemu, który "po prostu działa". Memory leaki powodują głównie słabo napisane aplikacje.
Co do drugiej części, ja uważam zupełnie odwrotnie w 2008 Windows nie był idealny, ale konkurencja była gorsza, tzn. macos wtedy nie używałem, ale
@RobinSchudl: macos to unix, możesz sobie z nim zrobić wszystko
@Myszo: no słaby bo to nie bait, #zalesie właśnie dlatego że mu się teraz nagle zachciało aktualizować
@voot: oprócz grania i pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A system i tak
@voot: Możesz to wyłączyć chyba w ustawieniach aktualizacji. Fakt, faktem aktualizacje potrafią ignorować godziny pracy jeśli system nie znajdzie innej dobrej pory. Z resztą nawet jak komputer stał u mnie na win10 z pół albo i godzinę odpalony to najpierw jeszcze dostawałeś powiadomienie, że za niedługo uruchomi aktualizację i mogłeś ją przełożyć. Win10
kopilot wyjaśnił mi że to dlatego że teraz to się nazywa launcher, który z jakiegoś powodu ma teraz stałe wymiary, i że w prosty sposób mogę sobie przywrócić ikonki poprzez dodanie ich jeszcze raz. tylko jakoś nie wspomniał o tym że ten nowy launcher ma wszystkie ikonki
@voot: jako użytkownik macOS stwierdzam, że pierdzielisz mocno
@krwawy_zbik: od cholery kompatybilny ;D Windows 11 przespałeś?