Aktywne Wpisy

AXSIS +1
#gielda
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?

MinisterKoryto +37
Najbardziej absurdalną rzeczą jaka się dzieje w piłce obecnie, to wystrzał formy Norwegów, Bodo za chwilę w ćwierćfinale LM z praktycznie samymi Norwegami, przecież chłopy jak się poukładają w reprze to rozjadą mistrzostwa XD
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna

Mam problem z trzymaniem michy. Za soba mam kilka prob (najnizej zszedlem do 73kg). Aktualnie waga oscyluje ~85kg. Probuje trzymac diete zeby dociac (kalorie wysoko okolo 2800), ale ciagle czuje glod, ciagle mysle o jedzeniu .. wystartowalem 3 dni temu i juz czuje ze zezarlbym pol lodowki. Jem duze objetosci warzywa mrozone, jakies owoce niskokaloryczne, duzo warzyw do posilku, owsianki, duzo wody i bialka (~170g) itp. Ale no nic to nie daje :/ mam moze rozepchany zoladek? jadlem ogolnie sporo przed liczeniem, wlasciwie kiedy mialem ochote to cos zarlem. A jeszcze dodatkowo oprocz glodu czuje slabe samopoczucie …
#dieta #odchudzenia #redukcja #mirkokoksy #jedzenie #psychika #psychologa #silownia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰