Wpis z mikrobloga

Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Solipsyzm - Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet...

źródło: Screenshot_2024-10-29-10-13-33-323_com.android.chrome

Pobierz
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Solipsyzm oni zamieniają internet na sztuczny internet żebyś podczas następnych lockdownów oglądał tylko sztucznych ludzi i sztuczne zdjęcia żeby cię totalnie odizolować i odkleić, próbują też poddać pod wątpliwość twoją płeć i mówią że nie jesteś tym kim jesteś, na spotkania z ludzmi będziesz wychodził w metaversie itd. jest to deprawacja sensoryczno-społeczna na globalną skalę żeby zrobić z ciebie wypraną papkę
  • Odpowiedz
@Solipsyzm: ale po co wchodzić na fb, który jest martwy od kilku lat. Z tej platformy korzystają już tylko boomerzy, ludzie mieszkający na wsi, patologia i rodzice wrzucający zdjęcia swoich dzieci
  • Odpowiedz
  • 32
@Solipsyzm te grupki to też są s---------e, coś chcesz wrzucić to algorytm nie przepuści bez żadnego powodu, mam nadzieję, że ten FB zdechnie, jeden wielki b----l tam jest tylko.
  • Odpowiedz
@donttalktome: to fakt, niestety korzystam z messengera który jest połączony z FB, inaczej bym usunął całkiem FB. Dołączyłem do paru interesujących mnie grupek na Facebooku licząc, że coś się zmieni w wyświetlanych treściach...i dalej wyświetla mi się spam i treści sponsorowane zamiast postów z grupek
  • Odpowiedz
  • 32
@Solipsyzm od dwóch miesięcy, może więcej. Zablokowałem już ok 50 tych pejów.

Co ciekawe często opisy i zdjęcia są te same - najwyraźniej jeden podmiot kontroluje bardzo dużo takich stronek i w ten sposób buduje zasięgi. Fb to ściek
  • Odpowiedz