Wpis z mikrobloga

jego firmy na prawo o lewo rewolucjonizują każdą branżę

@anonimowy_programista:xDDDDD

O chłopie, aleś mi humor poprawił xD

Fanboje elona to jest jednak coś wyjątkowego xd Przecież on nawet tej Tesli nie założył, tylko płaci ludziom, aby tak mówili xD
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: po pierwsze nie naukowców, tylko inżynierów. Po drugie, on w tej branży jest od 22 lat. Na początku nikt nie chciał dla niego pracować, więc sam nominował się głównym inżynierem.

Ile wie sam Elon, możesz sprawdzić, oglądając choćby próbkę jego możliwości, oglądając jak oprowadza Tima po fabryce. Elon zna swoje rakiety tak dobrze jak prawie nikt inny.

Ponadto, Elon studiował fizykę, ma umysł ścisły. Był programistą i tak doszedł
anonimowy_programista - @ExtraPensja: po pierwsze nie naukowców, tylko inżynierów. Po...
  • Odpowiedz
Przecież on nawet tej Tesli nie założył, tylko płaci ludziom, aby tak mówili xD

@wstanczyk: możesz mi wyjaśnić, dlaczego Martin Eberhard i Marc Tarpenning, skoro byli tacy ważni przy założeniu firmy... pomimo posiadania ogromnej fortuny, nigdy nie założyli drugiej Tesli? Przecież, skoro to oni byli tacy ważni, to powinni bez problemu zrobić drugą firmę, która by rozniosła Tesle na strzępy.

Martin Eberhard został zwolniony ze stanowiska CEO przez cały zarząd
  • Odpowiedz
pamiętam jak Elon pierwszy raz rzucił tym pomysłem

@LM317K: sugerowanie że elon to wymyślił i jeszcze może zjarany na konferencji.

• Odpowiedz
Musk to pozer, dlatego jego firmy na prawo o lewo rewolucjonizują każdą branżę. Tesla, SpaceX, Starlink, Nauralink.

@anonimowy_programista: Musk to pozer, A jego firmy na prawo i lewo rewolucjonizują każdą branżę. Tesla, SpaceX, Starlink, Nauralink.
tak powinno brzmieć to zdanie
  • Odpowiedz
Pewnie tego nie wiesz ale twoje komentarze tego typu nie stawiają cie daleko nie wiem jak od narcyzów ale na pewno od infantylnych arogantow to bardzo blisko

@JonaszSynGrazyny: Jakoś nie zauważyłem, żeby na wykopie każda dobra robota pierdyliona instytutów naukowych rozrzuconych po całym świecie i zatrudniających anonimowych okularników, każde odkrycie i osiągnięcie dające jakąś odpowiedź na temat świata, czy cywilizacji, powodowało zbiorowe brandzlowanie się, nie mówiąc już o kulcie jednostki
  • Odpowiedz
@anonimowy_programista: teraz te twoje akcji to na bank tak w góre w--------i w góre, że osobiscie bym wreszcie je sprzdał i kupił tą tesle, ale znając zycie to ty jeszcz kupisz wiecej i nie wiem po co, bo juz po tych samych akcjach dawno mozesz kupic tesle i zbieranie osiagnelo cel xd
  • Odpowiedz