Aktywne Wpisy
Wujek_Fester +572
Dla wielu osób wyjdę na buraka, ale co mi tam ¯\(ツ)/¯
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
HardWax +1008
#memy
#spacex #tesla
Komentarz usunięty przez autora
@anonimowy_programista:xDDDDD
O chłopie, aleś mi humor poprawił xD
Fanboje elona to jest jednak coś wyjątkowego xd Przecież on nawet tej Tesli nie założył, tylko płaci ludziom, aby tak mówili xD
Ile wie sam Elon, możesz sprawdzić, oglądając choćby próbkę jego możliwości, oglądając jak oprowadza Tima po fabryce. Elon zna swoje rakiety tak dobrze jak prawie nikt inny.
Ponadto, Elon studiował fizykę, ma umysł ścisły. Był programistą i tak doszedł
@wstanczyk: możesz mi wyjaśnić, dlaczego Martin Eberhard i Marc Tarpenning, skoro byli tacy ważni przy założeniu firmy... pomimo posiadania ogromnej fortuny, nigdy nie założyli drugiej Tesli? Przecież, skoro to oni byli tacy ważni, to powinni bez problemu zrobić drugą firmę, która by rozniosła Tesle na strzępy.
Martin Eberhard został zwolniony ze stanowiska CEO przez cały zarząd
@LM317K: sugerowanie że elon to wymyślił i jeszcze może zjarany na konferencji.
w dodatku kradnie cudze pomysły i mówi, że to on wymyślił xD
@anonimowy_programista: Musk to pozer, A jego firmy na prawo i lewo rewolucjonizują każdą branżę. Tesla, SpaceX, Starlink, Nauralink.
tak powinno brzmieć to zdanie
@JonaszSynGrazyny: Jakoś nie zauważyłem, żeby na wykopie każda dobra robota pierdyliona instytutów naukowych rozrzuconych po całym świecie i zatrudniających anonimowych okularników, każde odkrycie i osiągnięcie dające jakąś odpowiedź na temat świata, czy cywilizacji, powodowało zbiorowe brandzlowanie się, nie mówiąc już o kulcie jednostki
Klej link pls.