Aktywne Wpisy
Pandzia_art +127
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jacques-Pierre +254
Obczajcie to. Jest sobie onlyfansiara, Lily Phillips. Licząc zapewne na zwiększenie przychodów ze swojego OF, postanawia przespać się z setką facetów jednego dnia.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
#spacex #tesla
@anonimowy_programista: już się to zmieniło. Boeing ma z tego powodu problemy przy Starlinerze. Z Wikipedii:
NASA awarded Boeing a US$4.2 billion fixed-price contract to build Starliner, while SpaceX received $2.6 billion to develop Crew Dragon. By July 2024, Boeing's effort had exceeded
@kvvach: Na inwestycji w Tesle zarobiłem ponad 250k złotych, pomimo tego, że ludzie od początku tak samo jak ty pisali, że Tesla nie jest żadną rewolucją.
Wszystkie firmy Elona od zawsze celują tylko w skalowalne rozwiązania. Co z tego, że NASA rakietami latała już w latach 60-tych, skoro kosztowało to setki miliardów
@tomekruslan: to samo mówili przy Falconie 9, że co z tego, że nim wylądują, skoro nie uda im się wykorzystać ich ponownie. A obecnie Falcony 9 latają ponad 20 razy tym samym pierwszym stopniem.
Możesz mi wyjaśnić, dlaczego
@tomekruslan:
Niesamowite
ilu? nie wiem, bo nie mówię o sukcie klienckim a medycznym, i tak jak powiedziałem, czip neuralink nie robi nic nowego/lepiej niź inne opracowane wcześniej, a do tego sama technologia igieł wbijanych prosto w tkanke jest bardziej niebezpieczna
co do liczb ok milion jest ok. A jeszcze bardziej przyznam mu sukces gdy sam będę mógł z
@gargantel: to jeden z niewielu miliarderów którzy są po dobrej stronie
@anonimowy_programista:
Tak: