Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Smutne. Budowała po prostu "zaplecze socjalne" dla swojej potrzeby macierzyństwa, ale w głowie ciągle ten jeden alvaro co zawrócił w głowie. Błąd popełniłeś biorąc taką co ma FWB za sobą, kobieta w taką relację wchodzi zawsze z nastawieniem na romantyczne zakończenie, facet traktuje to jak walenia konia cipą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Ale w sumie na co liczyłeś wiążąc się z wycieruchem po FWB/ONS? Żeby w to się bawić to trzeba naprawdę mieć niskie poczucie własnej wartości i być zaburzonym, normalni ludzie budują trwałe związki.
  • Odpowiedz
Nie bierzcie ślubów.

@mirko_anonim: ani ślubów nie warto brać ani dzieci robić z ludźmi których się nie zna.
Natomiast z mojego anegdotycznego doświadczenia wynika że im bardziej ludzie mają skłonności do "tradycyjnych wartości" jakkolwiek je rozumiemy, tym bardziej lubią że żenić i dziecić z nieznajomymi.
  • Odpowiedz
4 lata znajomości to mało?

@razdwatrzy55: jednemu pół roku wystarczy, drugiemu 5 lat będzie za mało, nie ma dwóch takich samych przypadków.
W związek można wejść po 5 minutach znajomości ale ślub i dzieci to inna historia

A wpis wygląda na bejt który ma striggerować co głupszych wykopków do "hurr durr nie bierzcie takiej co była w FWB, tylko dziewice orleańskie"
  • Odpowiedz
Moja wybranka była kiedyś w relacji FWB z jakimś typem. Powiedziała mi o tym na początku relacji, powiedziałem "ok, ale nie chcę tej osoby w naszym otoczeniu". Powiedziała mi że to w sumie dobry kolega, że ona może z nim spała kilka razy i wszystko spoko.

@mirko_anonim: mieć FWB to nie grzech, ale zdrada w czasie trwania związku to inna sprawa.

Z dobrych nowin, to się nadaje na bardzo ładny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim zdradziła cię jakąś karyna NIE BIERZCIE SLUBOW, laska wysyła ci na początku znajomości nudle, miała relacje FWB mówiła że to tylko "kolega " no co mogło pójść nie tak hmmmm no kurcze nie wiem
Laska od początku pokazała że jest szonem a ty odradzasz małżeństwa każdemu bo masz kiepski gust do kobiet xD
Ślub można wziąć ale nie z wycieruchem po fwb
Trochę jakbyś wziął ślub z darmową prosta tutka
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
bystry-sojusznik-90:

że nie toleruję kłamstwa i oszustw, sam jestem do bólu szczery i chciałbym żebyśmy się po prostu nie okłamywali.

@mirko_anonim: jesteś przenawiny i małostkowy. Wszyscy ludzie klamia. Jeżeli ktoś mówi, że nie klamie i sie napina w zaparte to jest fleshowa
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim Nie bardzo rozumiem, masz pretensje, że laska była w kimś zakochana przed tobą i trochę zdesperowana? Albo i nie, może się po prostu dobrze bawili?

Bo jakby z wpisu nie do końca wynika, czy ona z nim sypiała jak zaczynała relację w tobą, czy nie.
Jeśli tak no to... Słabo.
Jeśli nie, to nie wiem w zasadzie o co ci chodzi.
  • Odpowiedz
@alfka: napisał,że teraz tego typa obserwuje na facebooku, no to jakiś tam sentyment jest z jej strony, trochę słabo. Ale to też jeszcze nie zdrada.
  • Odpowiedz