Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +544
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
michal-panicz +14
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz

@mirko_anonim: bo będziemy musieli się rozwodzić lub łamać swoje zasady jak ty? Cóż, nie wszyscy są tacy jak ty.
@mirko_anonim: ani ślubów nie warto brać ani dzieci robić z ludźmi których się nie zna.
Natomiast z mojego anegdotycznego doświadczenia wynika że im bardziej ludzie mają skłonności do "tradycyjnych wartości" jakkolwiek je rozumiemy, tym bardziej lubią że żenić i dziecić z nieznajomymi.
Teraz znajomy wszedł w związek po tygodniu znajomości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@razdwatrzy55: jednemu pół roku wystarczy, drugiemu 5 lat będzie za mało, nie ma dwóch takich samych przypadków.
W związek można wejść po 5 minutach znajomości ale ślub i dzieci to inna historia
A wpis wygląda na bejt który ma striggerować co głupszych wykopków do "hurr durr nie bierzcie takiej co była w FWB, tylko dziewice orleańskie"
@mirko_anonim: mieć FWB to nie grzech, ale zdrada w czasie trwania związku to inna sprawa.
Z dobrych nowin, to się nadaje na bardzo ładny
Laska od początku pokazała że jest szonem a ty odradzasz małżeństwa każdemu bo masz kiepski gust do kobiet xD
Ślub można wziąć ale nie z wycieruchem po fwb
Trochę jakbyś wziął ślub z darmową prosta tutka
@mirko_anonim: jakbyś miał staroświecie poglądy to szona po fwb byś w ogóle nie brał pod uwagę
Od tego zacznijmy xDDD
@mirko_anonim: jesteś przenawiny i małostkowy. Wszyscy ludzie klamia. Jeżeli ktoś mówi, że nie klamie i sie napina w zaparte to jest fleshowa
Bo jakby z wpisu nie do końca wynika, czy ona z nim sypiała jak zaczynała relację w tobą, czy nie.
Jeśli tak no to... Słabo.
Jeśli nie, to nie wiem w zasadzie o co ci chodzi.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord