Aktywne Wpisy

lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz
Twoja_tata +20
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz

Też mam dwóch facetów, z którymi się kiedyś spotykałam w znajomych i tyle. Nie rozstaliśmy w złości więc czemu mam ich blokować, każdy ma swoje życie i swoich partnerów, wracać nikt nie zamierza. Miło sobie spojrzeć na relacje, że im też fajnie w życiu i tyle.
Z podstawówki
@mirko_anonim: przecież wyznawala Ci co czuje, a nie
@mirko_anonim: Co jest staroświeckiego w tym, że chcesz by partnerka się nie grzmociła za rogiem z typem i okłamywała przez lata XD
Ogólnie jeżeli temat zakończony od lat, to macie wspólne dziecko. Po prostu wypracuj na tym kryzysie lepsze warunki w związku i jedź dalej. Jeżeli temat się ciągnie i/lub nie chcesz już z nią być to
Poprawiłem.
to jest mocno słaba kwestia, bo realnie jesteś z kimś w związku, wielkie wyznania, wyjazdy, spania a jednocześnie piszesz sobie z inną laską / typem xd?
jakaś schizofrenia to jest, przecież mnie realnie jak byłem w związku z laską inne typiary nic a nic nie interesowały - nawet bym czasu na to nie miał, ochoty,
@Dietetyq: no wiadomo, najlepiej brać do związku ladne, ale upośledzone spolecznie i umyslowo jednostki bez ambicji i możliwości ucieczki, jakiegokolwiek innego wyboru - bo tylko wtedy w psychice przegrywa sie pojawia sie komfort. Tylko w sandboxie bez konkurencji samiec sigma będzie czuł
to jest tak samo jakbyś Ty miał super robotę dobrze płatną ale bo chwila byś miał
Wiesz dobrze czego chcesz, wiesz jeszcze lepiej czego nie chcesz.
Wiesz przede wszystkim ile zajelo znalezienie kogos kto CI ODPOWIADA.
I wiesz, ze ta osoba tak samo ZDECYDOWALA SIE NA CIEBIE,
bro plz rozejrzyj się w około - większość typków jest dosłownie z pierwszą (max 3) kobietą która nie uciekła na drzewo i nie ma absolutnie żadnej innej "opcji w zapasie"
jestem w stanie sobie wyobrazić doskonale związek
@mirko_anonim (Nie OP): Teraz czytam w wątku, że było to przed związkiem. Nie potrzebnie biłem w chochoła.
@Dietetyq: zgadzam sie, ale to nie jest dojrzale. Wiekszosc ludzi ogolnie jest niedojrzala, jak wezmiesz sobie losowy januszex to przeciez 50 latki sie zachowuja jak zwierzeta w zoo. Impulsywne, glosne, kierowane
@mirko_anonim: tak
@mirko_anonim: generalnie się zgadzam i nie chcę się kłócić bo to sztuka dla sztuki - nie jestem pewien czy to jest realne co opisujesz dla przeciętnego typa - albo inaczej, nie jestem pewny czy to jest wykonalne dla mnie :P
@Dietetyq: jak mi terapeutka powiedziała, ze można się otoczyc dojrzałymi ludźmi, którzy Cię szanuja, nie testują nieustannie Twoich granic, nie są agresywni to parsknalem śmiechem i pomyślałem, że jest
@CloudSpanner: zlapales sedno