Wpis z mikrobloga

• 0
@Kotdog Nie wiem, dla mnie to, że masz w znajomych na fb czy insta kogoś sprzed 10 lat o niczym nie świadczy. ¯_(ツ)_/¯
Też mam dwóch facetów, z którymi się kiedyś spotykałam w znajomych i tyle. Nie rozstaliśmy w złości więc czemu mam ich blokować, każdy ma swoje życie i swoich partnerów, wracać nikt nie zamierza. Miło sobie spojrzeć na relacje, że im też fajnie w życiu i tyle.
Z podstawówki
  • Odpowiedz
Ja wiem że może mam staroświeckie poglądy, ale od początku o nich mówiłem.

@mirko_anonim: Co jest staroświeckiego w tym, że chcesz by partnerka się nie grzmociła za rogiem z typem i okłamywała przez lata XD

Ogólnie jeżeli temat zakończony od lat, to macie wspólne dziecko. Po prostu wypracuj na tym kryzysie lepsze warunki w związku i jedź dalej. Jeżeli temat się ciągnie i/lub nie chcesz już z nią być to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: abstrahując od tej historii to tutaj poruszasz właśnie ważny temat - temat tak zwanych NIEDOMKNIĘTYCH FURTEK

to jest mocno słaba kwestia, bo realnie jesteś z kimś w związku, wielkie wyznania, wyjazdy, spania a jednocześnie piszesz sobie z inną laską / typem xd?

jakaś schizofrenia to jest, przecież mnie realnie jak byłem w związku z laską inne typiary nic a nic nie interesowały - nawet bym czasu na to nie miał, ochoty,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
bystry-sojusznik-90:

ale niestety taki jest minus wchodzenia w związek z osobą "ZDROWĄ SPOŁECZNIE"

@Dietetyq: no wiadomo, najlepiej brać do związku ladne, ale upośledzone spolecznie i umyslowo jednostki bez ambicji i możliwości ucieczki, jakiegokolwiek innego wyboru - bo tylko wtedy w psychice przegrywa sie pojawia sie komfort. Tylko w sandboxie bez konkurencji samiec sigma będzie czuł
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ależ oczywiście Panie Alfa życzę powodzenia w związku z laską która ma np. rozbudowane konto w socialach - przecież nawet jak jesteś top z wyglądu czy z zasobności portfela to taka laska zawsze się może wypiąć na ciebie jak jej coś nie przypasuje bo dosłownie CAŁY CZAS jest atakowana jakimiś zaczepkami, zaproszeniami itd.

to jest tak samo jakbyś Ty miał super robotę dobrze płatną ale bo chwila byś miał
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
refleksyjny-przewodnik-17: @Dietetyq: ziom bije z twoich wypowiedzi straszna niedojrzalosc. Kiedy jestes dojrzaly i masz bagaz doswiadczen, wiesz duzo o sobie i troche o ludziach, relacjach.

Wiesz dobrze czego chcesz, wiesz jeszcze lepiej czego nie chcesz.
Wiesz przede wszystkim ile zajelo znalezienie kogos kto CI ODPOWIADA.

I wiesz, ze ta osoba tak samo ZDECYDOWALA SIE NA CIEBIE,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie, to Ty jesteś bardzo naiwny - bo uważasz, że każdy kto jest w związku to jest w nim bo ma bagaż doświadczeń, wie czego chce i z 1000 opcji wybrał sobie tą najwłaściwszą.

bro plz rozejrzyj się w około - większość typków jest dosłownie z pierwszą (max 3) kobietą która nie uciekła na drzewo i nie ma absolutnie żadnej innej "opcji w zapasie"

jestem w stanie sobie wyobrazić doskonale związek
  • Odpowiedz
zakladajac ze robila to zanim zaczęli być razem to podstaw to sobie do moralności kanta i przemysl to jeszcze raz.

@mirko_anonim (Nie OP): Teraz czytam w wątku, że było to przed związkiem. Nie potrzebnie biłem w chochoła.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
refleksyjny-przewodnik-17:

bro plz rozejrzyj się w około - większość typków jest dosłownie z pierwszą (max 3) kobietą która nie uciekła na drzewo i nie ma absolutnie żadnej innej "opcji w zapasie"

@Dietetyq: zgadzam sie, ale to nie jest dojrzale. Wiekszosc ludzi ogolnie jest niedojrzala, jak wezmiesz sobie losowy januszex to przeciez 50 latki sie zachowuja jak zwierzeta w zoo. Impulsywne, glosne, kierowane
  • Odpowiedz
Wiekszosc ludzi ogolnie jest niedojrzala

@mirko_anonim: tak

Inaczej zawsze bedziesz bredzil wsrod powierzchownych ludzi, kierowanych impulsami

@mirko_anonim: generalnie się zgadzam i nie chcę się kłócić bo to sztuka dla sztuki - nie jestem pewien czy to jest realne co opisujesz dla przeciętnego typa - albo inaczej, nie jestem pewny czy to jest wykonalne dla mnie :P
  • Odpowiedz

daj tym wszystkim przeciętniakom w związku realnie ładną laskę zainteresowaną, chętną i gotową co im spamuje DM na insta i sam zobaczysz jak wiele jest warta ta ich "wierność" co wynika tylko z tego że nikt hot nie jest nimi zainteresowany ^^
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
bystry-sojusznik-90:

nie jestem pewny czy to jest wykonalne dla mnie :P

@Dietetyq: jak mi terapeutka powiedziała, ze można się otoczyc dojrzałymi ludźmi, którzy Cię szanuja, nie testują nieustannie Twoich granic, nie są agresywni to parsknalem śmiechem i pomyślałem, że jest
  • Odpowiedz