Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czytałem te wasze wpisy i myślałem że to mnie nie dotknie nigdy, a jednak.

Od 10 lat jestem z jedną kobietą, od 6 lat mamy dzieciaka. Poznaliśmy się jak statystyczni Polacy, gdzieś tam na imprezie u znajomych. W momencie w którym cała relacja zaczęła zmierzać w kierunku trwałego związku powiedziałem swojej ówczesnej dziewczynie, że nie toleruję kłamstwa i oszustw, sam jestem do bólu szczery i chciałbym żebyśmy się po prostu nie okłamywali.

Moja wybranka była kiedyś w relacji FWB z jakimś typem. Powiedziała mi o tym na początku relacji, powiedziałem "ok, ale nie chcę tej osoby w naszym otoczeniu". Powiedziała mi że to w sumie dobry kolega, że ona może z nim spała kilka razy i wszystko spoko.

Niestety po wielu latach dowiedziałem się że to wszystko było kłamstwem. Wchodząc ze mną w relację była w nim głęboko zakochana, typ bzykał ją nie kilka a kilkadziesiąt razy, a w tle była jej druga niespełniona miłość która gdzieś tam wyjechała. Wysyłała mu nudesy które później wysyłała do mnie. Jakiś czas temu zauważyłem że stalkuje sobie typa na fb.

Ja wiem że może mam staroświeckie poglądy, ale od początku o nich mówiłem. Wszystko co z tą osobą budowałem okazało się zbudowane na jakimś blefie. Ona wiedziała jakim człowiekiem jestem i że zostawiłbym ją w 5 minut gdybym wiedział że była czyjąś zabawką przez 3 lata. Więc postanowiła mnie okłamać i udawać że nie ma tematu.

Nie bierzcie ślubów.

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Smutne. Budowała po prostu "zaplecze socjalne" dla swojej potrzeby macierzyństwa, ale w głowie ciągle ten jeden alvaro co zawrócił w głowie. Błąd popełniłeś biorąc taką co ma FWB za sobą, kobieta w taką relację wchodzi zawsze z nastawieniem na romantyczne zakończenie, facet traktuje to jak walenia konia cipą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Ale w sumie na co liczyłeś wiążąc się z wycieruchem po FWB/ONS? Żeby w to się bawić to trzeba naprawdę mieć niskie poczucie własnej wartości i być zaburzonym, normalni ludzie budują trwałe związki.
  • Odpowiedz
Nie bierzcie ślubów.

@mirko_anonim: ani ślubów nie warto brać ani dzieci robić z ludźmi których się nie zna.
Natomiast z mojego anegdotycznego doświadczenia wynika że im bardziej ludzie mają skłonności do "tradycyjnych wartości" jakkolwiek je rozumiemy, tym bardziej lubią że żenić i dziecić z nieznajomymi.
  • Odpowiedz
4 lata znajomości to mało?

@razdwatrzy55: jednemu pół roku wystarczy, drugiemu 5 lat będzie za mało, nie ma dwóch takich samych przypadków.
W związek można wejść po 5 minutach znajomości ale ślub i dzieci to inna historia

A wpis wygląda na bejt który ma striggerować co głupszych wykopków do "hurr durr nie bierzcie takiej co była w FWB, tylko dziewice orleańskie"
  • Odpowiedz
Moja wybranka była kiedyś w relacji FWB z jakimś typem. Powiedziała mi o tym na początku relacji, powiedziałem "ok, ale nie chcę tej osoby w naszym otoczeniu". Powiedziała mi że to w sumie dobry kolega, że ona może z nim spała kilka razy i wszystko spoko.

@mirko_anonim: mieć FWB to nie grzech, ale zdrada w czasie trwania związku to inna sprawa.

Z dobrych nowin, to się nadaje na bardzo ładny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim zdradziła cię jakąś karyna NIE BIERZCIE SLUBOW, laska wysyła ci na początku znajomości nudle, miała relacje FWB mówiła że to tylko "kolega " no co mogło pójść nie tak hmmmm no kurcze nie wiem
Laska od początku pokazała że jest szonem a ty odradzasz małżeństwa każdemu bo masz kiepski gust do kobiet xD
Ślub można wziąć ale nie z wycieruchem po fwb
Trochę jakbyś wziął ślub z darmową prosta tutka
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
bystry-sojusznik-90:

że nie toleruję kłamstwa i oszustw, sam jestem do bólu szczery i chciałbym żebyśmy się po prostu nie okłamywali.

@mirko_anonim: jesteś przenawiny i małostkowy. Wszyscy ludzie klamia. Jeżeli ktoś mówi, że nie klamie i sie napina w zaparte to jest fleshowa
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
bystry-sojusznik-90:

FWB/ONS? Żeby w to się bawić to trzeba naprawdę mieć niskie poczucie własnej wartości i być zaburzonym, normalni ludzie budują trwałe związki.

@SonidoStark: wystarczy mieć samotnie dziecko, firme, problemy w rodzinie albo inne plany na życie - po prostu nie mieć czasu budować relacji, a spotykać się tylko na s--s.
Skończysz nascie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): [OP]

Dla mnie sam pomysł dawania d*** komuś kogo się nie zna był naprawdę alertem, ale tłumaczyła mi to tak że bardzo dużo pracuje (tak było), ma studia dodatkowe i nie chce się spotykać z jakimiś randomami, więc sypie się z tamtym. Tylko temat wygląda inaczej - typ ja dymał regularnie, koło 30 razy.

Po tym jak zaczęła się spotykać ze mną nie ma z tym typem kontaktu, jestem pewien na 100% i wiem co piszę. Generalnie typiara bardzo dobrze radzi sobie w robocie, dobra matka, no ale. Ja się k---a na to nie pisałem i nigdy bym się nie pisał wiedząc jak wyglądały jej relacje z innymi ludźmi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Nie bardzo rozumiem, masz pretensje, że laska była w kimś zakochana przed tobą i trochę zdesperowana? Albo i nie, może się po prostu dobrze bawili?

Bo jakby z wpisu nie do końca wynika, czy ona z nim sypiała jak zaczynała relację w tobą, czy nie.
Jeśli tak no to... Słabo.
Jeśli nie, to nie wiem w zasadzie o co ci chodzi.
  • Odpowiedz
@alfka: napisał,że teraz tego typa obserwuje na facebooku, no to jakiś tam sentyment jest z jej strony, trochę słabo. Ale to też jeszcze nie zdrada.
  • Odpowiedz