Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czytałem te wasze wpisy i myślałem że to mnie nie dotknie nigdy, a jednak.

Od 10 lat jestem z jedną kobietą, od 6 lat mamy dzieciaka. Poznaliśmy się jak statystyczni Polacy, gdzieś tam na imprezie u znajomych. W momencie w którym cała relacja zaczęła zmierzać w kierunku trwałego związku powiedziałem swojej ówczesnej dziewczynie, że nie toleruję kłamstwa i oszustw, sam jestem do bólu szczery i chciałbym żebyśmy się po prostu nie okłamywali.

Moja wybranka była kiedyś w relacji FWB z jakimś typem. Powiedziała mi o tym na początku relacji, powiedziałem "ok, ale nie chcę tej osoby w naszym otoczeniu". Powiedziała mi że to w sumie dobry kolega, że ona może z nim spała kilka razy i wszystko spoko.

Niestety po wielu latach dowiedziałem się że to wszystko było kłamstwem. Wchodząc ze mną w relację była w nim głęboko zakochana, typ bzykał ją nie kilka a kilkadziesiąt razy, a w tle była jej druga niespełniona miłość która gdzieś tam wyjechała. Wysyłała mu nudesy które później wysyłała do mnie. Jakiś czas temu zauważyłem że stalkuje sobie typa na fb.

Ja wiem że może mam staroświeckie poglądy, ale od początku o nich mówiłem. Wszystko co z tą osobą budowałem okazało się zbudowane na jakimś blefie. Ona wiedziała jakim człowiekiem jestem i że zostawiłbym ją w 5 minut gdybym wiedział że była czyjąś zabawką przez 3 lata. Więc postanowiła mnie okłamać i udawać że nie ma tematu.

Nie bierzcie ślubów.

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zdrowi ludzie się trzymają razem i ciężko z ulicy wejść w lepsze towarzystwo

@mirko_anonim: yep

żyjesz w społeczeństwie, a nie piwnicy

@mirko_anonim: ależ oczywiście, że żyję w społeczeństwie - co nie zmienia faktu że 90% kontaktu z innymi to jest small talk albo business related, a reszta to znajomi ci sami od nastu lat
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
refleksyjny-przewodnik-17:

ależ oczywiście, że żyję w społeczeństwie

@Dietetyq: ale po co zacytowales to zdanie i odniosles sie do chochola? W semantyce calej wypowiedzi ten fragment odnosil sie do
  • Odpowiedz