Aktywne Wpisy

Przemyślenia z d--y:
- 2035r jest realny do przesiadki na EV biorąc pod uwagę tempo rozwoju EV. Samochody elektryczne praktycznie dorównują już spalinowym na trasie a busy na międzynarodówce prawdopodobnie zostaną zamienione na ciężarówki bo i tak unia chce tachografy i bezpieczeństwo a nie przeładowane busy latające 30h bez przerwy dla kierowcy
- EV to nie tylko klimat, to przede wszystkim niezależność od sytuacji geopolitycznej i soczku z dinozaurów którego nie mamy
- Coraz więcej
- 2035r jest realny do przesiadki na EV biorąc pod uwagę tempo rozwoju EV. Samochody elektryczne praktycznie dorównują już spalinowym na trasie a busy na międzynarodówce prawdopodobnie zostaną zamienione na ciężarówki bo i tak unia chce tachografy i bezpieczeństwo a nie przeładowane busy latające 30h bez przerwy dla kierowcy
- EV to nie tylko klimat, to przede wszystkim niezależność od sytuacji geopolitycznej i soczku z dinozaurów którego nie mamy
- Coraz więcej
Traxa +6
Cześć. Pytanie skierowane do kobiet bardziej. :)
Na dniach mam zamiar oświadczyć się dziewczynie. Jak miałem z 8 lat, to na Demotywatorach widziałem jak ktoś otwiera oryginalne kinder-jajko, podmienia zabawkę na pierścionek i trzeba delikatnie podgrzać czeko i połączyć na nowo dwie połówki. Na sreberko też był jakiś sposób. I tak gdyby nic kupić parę jajek i usiąść przy filmie i zajadać czekając na otwarcie tego wlasciwegoo.. nie chce oklepanych wyjazdów nad
Na dniach mam zamiar oświadczyć się dziewczynie. Jak miałem z 8 lat, to na Demotywatorach widziałem jak ktoś otwiera oryginalne kinder-jajko, podmienia zabawkę na pierścionek i trzeba delikatnie podgrzać czeko i połączyć na nowo dwie połówki. Na sreberko też był jakiś sposób. I tak gdyby nic kupić parę jajek i usiąść przy filmie i zajadać czekając na otwarcie tego wlasciwegoo.. nie chce oklepanych wyjazdów nad

@Wormditt: Masz rację. Przyzwoitość nie jest wymagana prawem.
@ATAT-2: inna sprawa że jeśli musisz krążyć kilkanaście minut po okolicy by znaleźć miejsce do zaparkowania jednego auta to znaczy że infrastruktura jest kompletnie s---------a xD
@Xuzoun: Czyli wychodzisz z założenia, że infrastruktura 'nie jest s---------a' tylko wtedy jak każdy może zaparkować pod drzwiami, nawet w centrum dużego miasta czy pod obiektami z dużym natężeniem ruchu?
@ATAT-2: no tak, bo mamy tylko same skrajności - albo pod drzwiami albo wcale ¯\(ツ)/¯
Maksymalnie 500 metrów od miejsca docelowego
Wpojone od dzieciństwa przez starych i tyle.
Cała filozofia.
Czyli co miasto ma robić darmowe parkingi w centrum bo inaczej Janusze z merola będzie niszczyć chodniki? xD
To Janusz jesy problemem a nie miasto.
Ale fikołek XD
@ATAT-2: nie, nie jesteś ewenementem. Niestety mała grupa ludzi bez empatii zatruwa życie reszcie.
Większość obywateli jest za zaostrzeniem przepisów i kar za takie wykroczenia.
Dla mnie problemem nie jest niska wysokość kar, tylko totalny brak ich egzekucji. Możesz parkować gdzie chcesz i jak chcesz i dopiero jak ktoś Cię zgłosi i miną 3 miesiące, to może dostaniesz mandat. Zwyczajnie nie opłaca się przestrzegać przepisów
źródło: tosza
PobierzZ drugiej strony nie ma się co porównywać do gorszych, ale we
źródło: IMG_7913
Pobierz