Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 2
a obok kilkaset prymitywnych kopciuchów będzie nawalać dymem z butelek i płyt meblowych- wstrzymaj człowieku z tymi fajkami, są poważniejsze problemy.

@Dadas77 chyba spałeś ostatnie lat i nie zauważyłeś akcji sukcesywnej wymiany kopciuchow xD poza tym sezon grzewczy nei trwa cały rok, a jaranie fajek tak
  • Odpowiedz
chyba spałeś ostatnie lat i nie zauważyłeś akcji s

@mentari: Chyba nie zauważyłem, dosłownie wszystkie okoliczne kamienice-rudery które truły 10 lat temu trują nadal, a sezon grzewczy w tych ruderach trwa 8 miesięcy bo kończą w maju a zaczęli 2 tygodnie temu- rano 12C i smród jak zwykle... no ale skoro piszesz, że gdzieś jest lepiej to mnie cieszy.
  • Odpowiedz
@mentari: teraz to ja bym chciał, żeby zakaz palenia na balkonach, bo śmierdziele smrodzą na nich zamiast się rozkoszować tym "zapachem" w domach.
Codziennie mniej więcej o tej porze somsiad chyba piętro niżej i z boku sobie na dymka łazi, czy raczej kilka i to naprawdę czuć
brudasy
  • Odpowiedz
z dzisiejszej perspektywy nawet trudno mi sobie wyobrazić, że można kiedyś było palić w lokalach, dym musiał być gęsty jak przy pożarze elektryka

@Kreation: Kiedyś pewnie podobnie pomyślisz o samochodach spalinowych jak już zostaną tylko w muzeach i kolekcjach. Nie dość że hałasują, smrodzą i szkodzą zdrowiu innych ludzi, to jeszcze niszczą klimat.
  • Odpowiedz
To pan palacz na to, że się nie przesunie, a tak w ogóle to życzy mu śmierci

@powerfulally: Tak bardzo prawdziwe. Strach zwrócić uwagę takim bezczelnym chamom, bo niektórzy to by cię z------i maczetą za obrazę majestatu księciunia.
  • Odpowiedz
dzis jak widzę kogoś z fajką na ulicy to albo ukrainiec albo najgorszy sort ludzi sebków blokowych, genralnie to wschodnie proste geny ich nawet nie obchodzi, że komuś przeszkadza to raz, a dwa jak oni nie szanują swojego zdrowia to na 100% nie uszanują twojego
  • Odpowiedz
@mentari: Jako palacz (ha tfu), popieram tą inicjatywę, czyli zakaz palenia. Co prawda, nie palę już normalnych tytoniowych - tylko IQOS/Glo - ale zauważyłem wzrost cen na podgrzewany tytoń, co przyczynia się coraz bardziej do moich prób rzucania tego nałogu. Strasznie wali po kieszeni, ale myślę, że - chociażby w moim przypadku - dokręcanie śruby coraz mocniej po prostu skłoni kolejny procent lub dwa społeczeństwa do rzucenia tego cholerstwa.
  • Odpowiedz