Aktywne Wpisy
EnderWiggin +932
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

Mega_Smieszek +441
źródło: temp_file7247251828502781223
Pobierz

![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

@Dadas77 chyba spałeś ostatnie lat i nie zauważyłeś akcji sukcesywnej wymiany kopciuchow xD poza tym sezon grzewczy nei trwa cały rok, a jaranie fajek tak
@mentari: Chyba nie zauważyłem, dosłownie wszystkie okoliczne kamienice-rudery które truły 10 lat temu trują nadal, a sezon grzewczy w tych ruderach trwa 8 miesięcy bo kończą w maju a zaczęli 2 tygodnie temu- rano 12C i smród jak zwykle... no ale skoro piszesz, że gdzieś jest lepiej to mnie cieszy.
Nie.wiem czy mam was wssystikich
Zigaretty sind für Goim !!
jak Nie będâ mieli zco kurzyç to podlploאą feuer namh !! zobaczycie.
Codziennie mniej więcej o tej porze somsiad chyba piętro niżej i z boku sobie na dymka łazi, czy raczej kilka i to naprawdę czuć
brudasy
@Kreation: Kiedyś pewnie podobnie pomyślisz o samochodach spalinowych jak już zostaną tylko w muzeach i kolekcjach. Nie dość że hałasują, smrodzą i szkodzą zdrowiu innych ludzi, to jeszcze niszczą klimat.
@powerfulally: Tak bardzo prawdziwe. Strach zwrócić uwagę takim bezczelnym chamom, bo niektórzy to by cię z------i maczetą za obrazę majestatu księciunia.
Ja lubię tytoń. Jest wiele takich osób.
źródło: 20240925_173147
Pobierz