Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@invit: Dobra obyś trollował typie

Czuję że mam ograniczoną wolność xD Wiadomo bierne palenie i śmieci to jakaś abstrakcja mam się dostosować do innych, nie inni że swoją fanaberia do mnie

Odnieś się do czegokolwiek merytorycznie co napisałem

Postawie skład odpadów niebezpiecznych przy twoim domu chyba nie bedziesz mi ograniczać wolności tylko dlatego że ty się tylko czujesz źle?
  • Odpowiedz
@mentari kultura palenia w naszym kraju i tak bardzo się zmieniła i nie wygląda to tak jak kiedyś. Dużo ludzi rzuciło nałogowe palenie i nie jest to tak widoczne jak kiedyś. Różnicę zauważam za każdym razem jak jestem w Hiszpanii a tam sporo ludzi pali czy właśnie w restauracji czy nawet w hotelu na balkonie są zazwyczaj popielniczki. U nas jest to już nie do pomyślenia chociaż mi to osobiście nie
  • Odpowiedz
ale bym ci skiepowal na mordę jakbym cię spotkał

@m0rr0s: typowa odpowiedź palacza-patusa xD mnie ciekawi jaki syf i smród macie na chacie, jeśli potraficie zaśmiecić każdy zakamarek miasta lub lasu, a tam przecież sprzątają ten syf po was trochę deszcze i ptaki
  • Odpowiedz
W ogródkach restauracyjnych nadal można palić, więc jakaś namiastka jeszcze jest

@CudMalina: na szczęście ta brudasowa patologia rzadko chodzi do porządnych knajp
  • Odpowiedz
@mentari praktycznie co kilka dni musialem prać ciuchy, bo walily fajkami, choć nie pale, a kiedys tylko palilem okazjonalnie. Wystarczylo posiedziec 30 min w pubie aby przesiaknac zapachem tytoniu- ciuchy i wlosy.
  • Odpowiedz
@mentari: byłem wtedy palaczem i doskonale pamiętam jaki wkurzony byłem na ten przepis, potem stopniowo zrozumiałem jak super jest wracać z pubu i nie musieć prać kurtek itp. Teraz jako osoba która kilka lat temu rzuciła doceniam ten zakaz jeszcze bardziej i popieram całym sercem zakaz palenia w jakiejkolwiek przestrzeni publicznej włączając w to balkony
  • Odpowiedz