Aktywne Wpisy

enten +35
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Borealny: Za takie coś można wyrwać mandacik 300zł od straży miejskiej. Wiem bo ostatnio widziałem na grupce szkoły do której uczęszczałem że osoby mieszkające obok szkoły były w-------e że młodzież Polska wychodzi sobie na przerwie na dziedziniec przed szkołą i postowali mandaty od straży miejskiej xD.
Prawda prawaki, które wszędzie widzą gotowanie żaby?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Borealny: Niestety nie, bo ci syfiarze nie zabieraliby tych petów ze sobą do kosza tylko wyrzucały z dachu na ziemię, lub zostawiały na samym dachu żeby to potem ptaki żarły. Jak ja tych podludzi nienawidzę...
źródło: temp_file2565229226818121830
Pobierz@Borealny myślę, że też ci z oknami niżej mieliby smród. Jedynym rozwiązaniem są szczelne budki z osobnym ciągiem wentylacyjnym, które ma ujście odpowiednio wyżej niż inne kanały wentylacyjne (potencjalna cofka)
https://www.rynekzdrowia.pl/Prawo/Wazny-zakaz-na-balkonach-w-blokach-Ministerstwo-Zdrowia-zajelo-stanowisko,259224,2.html
Przedsiębiorcy to takie płatki śniegu, wszystko ich niszczy XD