Aktywne Wpisy

Melkovva_ +27
#20latwykopu
Boże drogi tyś miłością xD
Trafiłam tu przez przypadek i w sumie zmuszona w 2014 roku bo pewien jegomość kazał mi wstawić zdjęcie cycków z jego nickem ...
No a potem sam zrobił mi życiową aferę ale nie ważne #kmwtw
Boże drogi tyś miłością xD
Trafiłam tu przez przypadek i w sumie zmuszona w 2014 roku bo pewien jegomość kazał mi wstawić zdjęcie cycków z jego nickem ...
No a potem sam zrobił mi życiową aferę ale nie ważne #kmwtw
źródło: 30194
Pobierz
Taki jeden ćpun śpiewał, że w życiu piękne są tylko chwile. Ale on naćpany był wtedy.

#szkola #icbaza #warszawa #gospodarka #nauczyciele #gospodarka #nieruchomosci #neuropa #4konserwy #demografia #fizyka #pracbaza
źródło: Bez tytułu
Pobierzno przeciez mnie non stop tutaj przekonuja, ze jak cie biedaku nie stac na top5 to wypad.... no to wypadaj...
ogolnie: jak ktos jest nuaczycielem w takiej waw za 5000 brutto - to szacunek za wybor zycia w ascezie i/lub jednoczesnie gratulacje bogatej rodziny lub zony/meza :)
@danio101010
Dobra, bo może źle napisałem, ogólnie nauczyciele powinni mieć lepsze pensje i to jest chikpww, że jakiś czas temu po reformiert pisu mieli Nawet niższe niż najniższa krajowa, ja się odnosiłem do tego,
a policjant moze dorobiac w ochronie, a strazak w firmie bhp.... ogolnie to ludziom w sumie to nie trzeba placici wiecje niz jalomuzna bo przeciez moga dorobic....
@bn1776:
to juz komus innemu to odpisales - ja nie czytam togo co nie do mnie....
no dobrze, niech zaraba wiecje a co z reszta? co z prostymi ale ptorzebnymi zaowdami jak sprzedawcy, serwis sprzatajacy, pani w kiosku, zabce, prosty urzednik, biblitoeraka, kobita w piekarni, itp itd.... co z
@bn1776: W Wwie jest duża konkurencja, jest dużo ludzi, którzy uczą o wiele lepiej od nauczycieli, więc taki belfer z LO nie ma przebicia.
@boryspo: trzeba się zacząć do tego przyzwyczajać. Nie jesteśmy Norwegią, a w całej Unii jest spowolnienie gospodarcze. Cała moja rodzina w USA pracuje na więcej niż jeden etat lub dorabia okresowo. Mają zwykła pracę typu pracownik Wall Mart
Dobrze to już było.