Wpis z mikrobloga

@adrninistrator: Jakiś czas temu mieliśmy pracową integracje w zagrywkach i wszystkim się podobało. Wprawdzie byliśmy we wrocławskim lokalu ale widzę że w warszawie też jest. Ich mini golf był bardzo fajnie przekombinowany, dzięki czemu mimo że na jednym dołku grała tylko jedna osoba a reszta patrzyła było to dość angażujące. Ale i tak odkryciem był shuffleboard, było to na tyle nietypowe żeby nikt nie miał nieuczciwej przewagi a jednocześnie grało
  • Odpowiedz
@adrninistrator: Sprawdź TEPfactor w Blue City, byłem tam kilka lat temu właśnie w ramach integracji poszkoleniowej i widzę dalej to funkcjonuje. Takie zespołowe łamigłówki z elementami aktywności fizycznej, zręczności itp. Więc trzeba pamiętać o strojach na zmianę, ale raczej nikt się też przesadnie tam nie napoci.
Nie wiem czy coś się zmieniło, ale te 5 lat temu bardzo mi się to spodobało.
  • Odpowiedz
może bieganie po bramach w Pradze jeszcze jak natkniecie sie na lokalsow to może będzie szansa się sprawdzić

@Pan_M-------u: Dobrze, że po zawahaniu się spojrzałem na tagi, bo przez chwilę myślałem, że chodzi o wyjazd do Pragi, a nie, że po Warszawie chodzić xD
  • Odpowiedz