Wpis z mikrobloga

@technojezus: zdradzę Ci sekret, ale jak wychodziłem z laskami to często nawet one nie wiedziały co ja studiowalem xD ale 160 centymetrową Paulina się zapierała że nie mogę mieć 178 cm xdd
Ciekawe czy ten twój kolega adwokat kupił kiedyś jakieś premium na tinderze
  • Odpowiedz
Dlaczego na tinderze i ogólnie na aplikacjach randkowych ogarnięte chłopy z dobrą pracą, dbający o siebie z wieloma hobby, zdjęciami z róznych stron świata, własnym lokum i zaznaczoną opcją ,,szukam kogoś na stałe'' mają problem ze znalezieniem kogoś? xd

@technojezus:

- na Tinder wielu ludzi przedstawia się jako osoby ogarnięte, niezależne finansowe czy ludzi sukcesu, z czego rzeczywiście takimi jest jakaś garstka. Większość ludzi jest jednak w rzeczywistości przeciętna zarówno z
  • Odpowiedz
@technojezus:
No i ch*j że kolega adwokat.

Laska 5/10 szuka adwokata, co oprócz stosunkowo jeszcze prestiżowego zawodu i zapewne ogarnięcia życiowego ma jeszcze własne mieszkanie, mordkę 8.5/10, auto za 200k co najmniej, służbowego kutacza 20cm, jest badboyem i podróżuje non stop.

Ona w zamian ma do zaoferowania ledwo zdaną maturę albo licencjat z kulturoznawstwa oraz matkę i ojca wieśniaków co do emerytury na taśmie w januszexie pracowali xd.
  • Odpowiedz
@VaizardOmbre: ale dziwnym trafem jej koleżanka 4.5/10 znalazła maciusa 6/10 który ma 30 lat i ledwo znalazł pierwsza normalną pracę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak ogarnięcie że na tinderze i w klubach 90 procent facetów bije się o 10 procent wolnych lasek a wszędzie indziej o 90 procent lasek bije się 10 procent facetów to będzie Wam łatwiej
  • Odpowiedz
@technojezus no nie wiem czy masz prawo kogoś oceniać skoro kiedyś sie ze mną wyklocales że jesteś kimś bo zarabiasz 5 k xD
Wielki bogocz po studiach 5 k , tyle to ja miałam 4 lata temu bez studiów xD
  • Odpowiedz
@VaizardOmbre tak każda kobieta jest biedna a każdy facet bogaty , zostało udowodnione naukowo na wykopie że kobiety rodzą się tylko w biednych rodzinach a faceci tylko w bogatych 🤣 🤣🤣🤣
Instytut badań dziura w dupie założony na wykopie
Wysmiewasz kogoś a sam skończyłeś szkole chłopskiego rozumu
Bo nikt normalny tak nie pieprzy od rzeczy
  • Odpowiedz
@Linnior88:
Ty jesteś jakiś przygłupi typie?
Gdzie napisałem, że każda typiara to biedak, a każdy typ to bogacz XD?
Pokazuję przypadek, gdzie ogarnięty typ może być odrzucony przez laskę bez perspektyw. Ale uderz w stół, a nożyce się odezwą. Pewnie posuwasz grubą bertę 3/10, która w mięsnym zapier*ala, bordo wojownik XD.
  • Odpowiedz
@VaizardOmbre

@Linnior88:

Ty jesteś jakiś przygłupi typie?

Gdzie napisałem, że każda typiara to biedak, a każdy typ to bogacz XD?

Pokazuję przypadek, gdzie ogarnięty typ może być odrzucony przez laskę bez perspektyw. Ale uderz w stół, a nożyce się odezwą. Pewnie posuwasz grubą bertę 3/10, która w mięsnym zapier*ala, bordo wojownik XD.

Widzę że kultura wypowiedzi i inteligencja to nie jest twoją mocna strona , coz ułomnym ludziom trzeba
  • Odpowiedz
@smallboobslover first of all Polacy nadają papierowy ze studiów jakichś nadludzkich mocy jakby studia kończyły same osoby iq 250 , tymczasem na wykopie nawet jest cholernie dużo bezbekow po studiach
A co do pieniędzy kobiet po studiach , tak już wierzę że laska po studiach absolutnie będzie oddawać całą kasę facetowi i będzie mu się żyło lepiej , właśnie na odwrót kobieta po studiach czuje się bardziej uprzywilejowana i może wkładać
  • Odpowiedz
@smallboobslover czesto ludzie biedni nie są głupi tylko pierdołowaci , mają opory moralne i się wszystkiego boją , dorobkiewicze wcale nie muszą być einsteinami, starczy że są bardziej bezwzgledni i skłonni do ryzyka
  • Odpowiedz