Aktywne Wpisy

MonazoPL +125
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +30
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 23.8% (209)
- kit 52.8% (464)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 23.3% (205)

Ciekawe czy ten twój kolega adwokat kupił kiedyś jakieś premium na tinderze
@technojezus:
- na Tinder wielu ludzi przedstawia się jako osoby ogarnięte, niezależne finansowe czy ludzi sukcesu, z czego rzeczywiście takimi jest jakaś garstka. Większość ludzi jest jednak w rzeczywistości przeciętna zarówno z
No i ch*j że kolega adwokat.
Laska 5/10 szuka adwokata, co oprócz stosunkowo jeszcze prestiżowego zawodu i zapewne ogarnięcia życiowego ma jeszcze własne mieszkanie, mordkę 8.5/10, auto za 200k co najmniej, służbowego kutacza 20cm, jest badboyem i podróżuje non stop.
Ona w zamian ma do zaoferowania ledwo zdaną maturę albo licencjat z kulturoznawstwa oraz matkę i ojca wieśniaków co do emerytury na taśmie w januszexie pracowali xd.
Jak ogarnięcie że na tinderze i w klubach 90 procent facetów bije się o 10 procent wolnych lasek a wszędzie indziej o 90 procent lasek bije się 10 procent facetów to będzie Wam łatwiej
Wielki bogocz po studiach 5 k , tyle to ja miałam 4 lata temu bez studiów xD
Komentarz usunięty przez autora
Instytut badań dziura w dupie założony na wykopie
Wysmiewasz kogoś a sam skończyłeś szkole chłopskiego rozumu
Bo nikt normalny tak nie pieprzy od rzeczy
Ty jesteś jakiś przygłupi typie?
Gdzie napisałem, że każda typiara to biedak, a każdy typ to bogacz XD?
Pokazuję przypadek, gdzie ogarnięty typ może być odrzucony przez laskę bez perspektyw. Ale uderz w stół, a nożyce się odezwą. Pewnie posuwasz grubą bertę 3/10, która w mięsnym zapier*ala, bordo wojownik XD.
Widzę że kultura wypowiedzi i inteligencja to nie jest twoją mocna strona , coz ułomnym ludziom trzeba
A co do pieniędzy kobiet po studiach , tak już wierzę że laska po studiach absolutnie będzie oddawać całą kasę facetowi i będzie mu się żyło lepiej , właśnie na odwrót kobieta po studiach czuje się bardziej uprzywilejowana i może wkładać