Aktywne Wpisy

GangKobry +49
Niema chyba drugiej grupy tak ruchanej na kasę jak ajfoniarze, a najlepsze, że ci myślą, że mają produkt premium.
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
źródło: temp_file2208918417958997656
Pobierz
Pilarz +160
#demografia wiecie ile dzieci urodziło sie w gminie liczącej 6279 mieszkańców w 2024 roku? Podpowiem tylko, że Polska B.
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)

To kogo te kobiety tam szukają? Pomijam te co mają ustawione inne opcje niż ,,szukam kogoś na stałe''
Mój kumpel prawie rok szuka tam kogoś i poza jakimiś krótkimi relacjami nikogo nie znalazł. Większość dziewczyn co szuka kogoś na stałe nawet mu nie odpisuje, albo w ogóle od takich nie ma matchy. Chłop nawet swoje wymagania zaniżał, aby kogoś poznać do związku, ale stwierdził, że nie warto i nie będzie pajacował przy jakiś dupach, które nawet nie mają studiów czy pracują w fabryce smrodu za najniższą.
#tinder #zwiazki #bekazpodludzi
Wbrew pozorom nawet wśród tych bogatych kobiety z wyglądem >6/10 mogą spokojnie wybrzydzać
Bo nikt kto ma wystarczająco nie patrzy , raczej chodzi o to jak ten ktoś się będzie z tą kobietą czuł to raz , dwa , wbrew pozorom te "biedne " się wcale tak na tych bogatych nie rzucają jak by ktoś pomyślał ,
Jeżeli popyt znacznie przewyższa podaż to cena rośnie I tyle
Kobiet jest dużo mniej więc mogą stawiać dużo wyższe oczekiwania wobec facetow
Czy ja wiem w Rosji jest więcej bab od facetow i jakoś też nie są skromnisiami
@Linnior88: Zarabiam aktualnie ponad 7k netto w dziurze na Podlasiu ( ͡º ͜ʖ͡º)
@smallboobslover: nie do końca prawda.
@technojezus: a ja Ci mówię, że nie mają. Problem mają spierdoksy :D