Wpis z mikrobloga

Dlaczego na tinderze i ogólnie na aplikacjach randkowych ogarnięte chłopy z dobrą pracą, dbający o siebie z wieloma hobby, zdjęciami z róznych stron świata, własnym lokum i zaznaczoną opcją ,,szukam kogoś na stałe'' mają problem ze znalezieniem kogoś? xd

To kogo te kobiety tam szukają? Pomijam te co mają ustawione inne opcje niż ,,szukam kogoś na stałe''

Mój kumpel prawie rok szuka tam kogoś i poza jakimiś krótkimi relacjami nikogo nie znalazł. Większość dziewczyn co szuka kogoś na stałe nawet mu nie odpisuje, albo w ogóle od takich nie ma matchy. Chłop nawet swoje wymagania zaniżał, aby kogoś poznać do związku, ale stwierdził, że nie warto i nie będzie pajacował przy jakiś dupach, które nawet nie mają studiów czy pracują w fabryce smrodu za najniższą.

#tinder #zwiazki #bekazpodludzi
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Linnior88: dla mnie pensja czy wykształcenie kobiety nie ma totalnie znaczenia...
Wbrew pozorom nawet wśród tych bogatych kobiety z wyglądem >6/10 mogą spokojnie wybrzydzać
  • Odpowiedz
@Maxior99

@Linnior88: dla mnie pensja czy wykształcenie kobiety nie ma totalnie znaczenia...

Wbrew pozorom nawet wśród tych bogatych kobiety z wyglądem >6/10 mogą spokojnie wybrzydzać

Bo nikt kto ma wystarczająco nie patrzy , raczej chodzi o to jak ten ktoś się będzie z tą kobietą czuł to raz , dwa , wbrew pozorom te "biedne " się wcale tak na tych bogatych nie rzucają jak by ktoś pomyślał ,
  • Odpowiedz
@Linnior88: ja twierdze, że to rynek decyduje o cenie
Jeżeli popyt znacznie przewyższa podaż to cena rośnie I tyle
Kobiet jest dużo mniej więc mogą stawiać dużo wyższe oczekiwania wobec facetow
  • Odpowiedz
@Maxior99

@Linnior88: ja twierdze, że to rynek decyduje o cenie

Jeżeli popyt znacznie przewyższa podaż to cena rośnie I tyle

Kobiet jest dużo mniej więc mogą stawiać dużo wyższe oczekiwania wobec facetow

Czy ja wiem w Rosji jest więcej bab od facetow i jakoś też nie są skromnisiami
  • Odpowiedz
  • 0
no nie wiem czy masz prawo kogoś oceniać skoro kiedyś sie ze mną wyklocales że jesteś kimś bo zarabiasz 5 k xD

@Linnior88: Zarabiam aktualnie ponad 7k netto w dziurze na Podlasiu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
To samo tyczy się kobiet - co z tego, polka jest wykształcona i zarabia dziś już lepiej od faceta? Ona nie położy tych pieniędzy, nadwyżki na stół dla wspólnego dobra.

@smallboobslover: nie do końca prawda.
  • Odpowiedz