Aktywne Wpisy

mirko_anonim +21
✨️ Problemy ze ślubem i spowiedzią – co robić? Ⓘ
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł

incar +652
Jeden mirek wrzucał tutaj wcześniej coś o tym parkingu przy Kuźnicach. Tutaj reakcja właściciela na krytykę
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
źródło: temp_file939450541898527650
Pobierz

#praca #podatki #ekonomia
To nie jest kradzież, to są standardy cywilizowanych krajów.
*Tak, wiem "ale inne kraje też
@Napedikr: 50% to chyba jakiś setny próg podatkowy, jak zarabiasz milion miesięcznie to ci się nic nie stanie jak z milion-jednej złotówki oddasz 50gr
@Napedikr: Nie 5 tylko ponad 7, czego klamiesz? Wiesz jak dzialaja progi podatkowe czy jestes z tych co prosi szefa, zeby nie dawal mu podwyzki, bo na tym straci?
I niestety nie zapowiada się, by prędko się to zmieniło