Aktywne Wpisy
XdekHckr +46
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
źródło: PXL_20250702_101443823~3
Pobierz
jmuhha +1

#praca #podatki #ekonomia
PiS przy 2% się chwalił że daje mieszkania i daje wzrost gospodarce.
No i patrz imbe o składkę zdrowotną. Znowu będzie, że czemu najlpiej zarabiający mają mieć ulgi? Jak państwo ma wolne środki to
Odkąd pamiętam, jest ten sam schemat, polegający na stworzeniu problemu, a później skupieniu uwagi mediów na nim oraz na wypowiedziach polityków "przeciwnych" partii, co powoduje polaryzację społeczeństwa i brak możliwości zajęcia się innymi, często ważniejszymi kwestiami. Teraz mamy kredyt 0%, a wcześniej aborcja, szczepienia, polityka covidowa itd.
Wiem bo mam to samo
Ludzie odmawiają podwyżek z tego powodu.
A tak po prostu to pieniądz w korycie być musi. Część pójdzie na inwestycje, czasem przepłacone. Trochę trzeba na propagandę by naród podzielić, palcem pokazać kto zły a kto dobry
@Napedikr: Uśmiechnięta redystrybucja sprawiedliwa społecznie.