Aktywne Wpisy
CoDwa +268
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +3
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

@kawalerka15k: czyli kilkoro ludzi sami z siebie mówią, że biorą np. kilka dni urlopu i spędzą go na graniu w gry?
Serio, nigdy się z kimś takim nie spotkałem.
@kawalerka15k: sami sobie ten los zgotowaliście. Dzieciaty UoPiarz ma 28 dni urlopu, wszystkie święta państwowe i chorobowe płatne, 0% podatku do 85k i nie ma nawet pojęcia co z taką ilością wolnego zrobić, więc gra sobie w gierki.
A dupska to wam pękną za 20-30 lat, jak dzięki składkom emerytalnym i
@peoplearestrange niech każdy robi jak chce, ja mam prawo stwierdzić, że to dziwne
@damienbudzik w chacie siedzę prawie cały czas, spędzam min. 8h przed kompem (zazwyczaj więcej) w tygodniu. Szkoda mi urlopów i w moim wypadku straconych pieniędzy na granie w gierki. Każdy
@Romska_Palo_Ul_Laputa przynajmniej co do jednej osoby o których mówię to jestem pewien że pracuje na B2B.
Ja na przykład bardzo lubię,ale wcale mnie nie dziwi, że są tacy, co nie.
@kawalerka15k: to tak jak mój wujek, który nie rozumie ludzi którzy nie umieją w domu wysiedzieć tylko od razu jak mają tylko urlop to muszą gdzieś lecieć grzać dupę. Wąskie horyzonty masz po prostu
Gdyby każdy miał takie myślenie, to masa ludzi spędzałaby urlopy w domach. W czym przeszkadza samotne zwiedzanie?