Aktywne Wpisy
CoDwa +268
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +3
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

@kawalerka15k: Tylu, czyli ilu?
@kawalerka15k: a po przecinku wywód że to abstrakcja, to jak każdy jak chce czy jednak abstrakcja?( ͡° ͜ʖ ͡°)
A pomijam to, że ktoś Ci mógł na o-------l powiedzieć, że będzie grał w grę - sam tak czasami mówiłem, niby w żartach, jak nie chciało mi się zwierzać z planów ludziom w pracy
@kawalerka15k: pracuje w IT już 2 dekadę, nie znam nikogo takiego.
Może to prawda. Inb4 ja sam z siebie nie wypytuję
@AmerykanskiRewolwerowiec jest wiele miejsc w Polsce, gdzie można uniknąć hord Januszy i naprawdę odpocząć
@Reretos: co ma jedno z drugim wspólnego?
@AmerykanskiRewolwerowiec: w Aplach jest całkiem luźno.
@Reretos: lecisz z kimś jak jesteś z kimś. Jak byłem singlem to jeździłem z znajomymi albo sam.