Aktywne Wpisy
mrocznegacie +641
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Kk_1 +717
30 lat temu, w październiku 1994 roku, cztery filmy były puszczane równocześnie w kinach: Jurrasic Park, Forest Gump, Pulp Fiction i Skazany na Shawshank
Teraz nie na czasów( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ciekawostki #film #kiedystobylo
Teraz nie na czasów( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ciekawostki #film #kiedystobylo
Nie pijcie. Nie wiem, pobiegajcie czy coś.
#alkoholizm #zdrowie #polska #ekonomia #gospodarka #spoleczenstwo
W Polsce mieszka około 38 mln mieszkańców, z czego polakow jest 36 mln albo mniej.
5 mln to osoby do 14 r życia.
Czyli mam 31 mln,
1/4 całości to czyli 8-9 mln to seniorzy. Tylko odejmując 2/3 z nich jako nie pijący to mamy następne -6 mln. Jedziemy dalej 31-6= 25 mln.
Według danych z 2020 roku mam 20% absytynentow.
Więc takie wstawki to nie do mnie.
Codziennie pije..... To jak może się upijać 5,5 mln.
Serio matematyka, statystka i demografia mówią, że tak nie jest.
to się nazywa odpowiedzialność
Oraz chyba mi nie powiesz że żaden nieletni nastolatek w polsce nie piję alkoholu?
Popularna cytrynówka 100 ml 28% = 28 gram alkoholu czyli tyle samo ile w 0.5 piwa.
Czy to źle, że ludzie zaczynają dzień od pakietu startowego? Tak, ale czy trzeba robić nad jakieś halo? Niezbyt
Pamiętaj żeby pisać przed wypiciem małpki bo po trochę bełkoczesz.
Przez epidemie przemysł spirytusowy dba o zdrowie Polaka, bo małpa zdrożała że jest nieopłacalna, a za to zmniejszyła się i dolano więcej soku.
W ogóle jaki hejvi user typu żul będzie kupować małpe, nieopłacalne to w c--j. Lepiej kupić zamiast tego kuflowe czy rompla.