Aktywne Wpisy

Basti91 +14
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

NaczelnyWoody +331
Gdy tylko widzisz ten znaczek, to już wiesz, że opiehdolą ci towar bez paragonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszebiznesu #gastronomia #zakopane #antykapitalizm #pieniadze
#januszebiznesu #gastronomia #zakopane #antykapitalizm #pieniadze
źródło: a84f6c134f6c81bc9752add5fada
Pobierz

#paryz2024
źródło: 1000018135
PobierzPobudka:
"Według danych GUS (2022) w Polsce z problemem nadmiernej masy ciała zmaga się 62 proc. mężczyzn i 46 proc. kobiet, zaś co piąty Polak jest otyły"
źródło: temp_file5228549716911284969
PobierzCiąża to stan nadzwyczajny organizmu, można nawet powiedzieć że przypomina stan chorobowy.
Każda kobieta ponosi negatywne skutki ciąży i zawsze poniesie 100 procent każdego ryzyka, nie mężczyzna.
65 - 49 to nie jest 20 xD jebnelas się jedynie o 25% w obliczeniach xDDD
Masz Ty w ogóle dzieci? Wiesz jak wygląda dzień opiekując się nimi i ile ma się sił po całym dniu?
Pier*olisz jak potłuczony, więc mogę bezpiecznie założyć, że nie masz.
A nawet jak masz to ch*ja wokół
Może nie jestem matką, ale jako ojciec przy małych dzieciach zrzuciłem dosyć sporo kilogramów. Czy pozbyłem się na ten czas dzieci? NIE. Mniej, a w zasadzie lepiej w----------m. Dorzuć do tego faktyczne trzymanie michy + sport i efekty pojawiają się same. Skoro kobieta