Wpis z mikrobloga

@muadzik myślenie nie jest twoją mocną stroną.

Ciąża to stan nadzwyczajny organizmu, można nawet powiedzieć że przypomina stan chorobowy.

Każda kobieta ponosi negatywne skutki ciąży i zawsze poniesie 100 procent każdego ryzyka, nie mężczyzna.
  • Odpowiedz
@Filippa: dodałabym, że jeszcze przed wojną poród był najczęstszą przyczyną śmierci wśród młodych kobiet. Ale zaraz znajdzie się jakiś wykopek, który powie, że jakiej śmierci, przecież ciała kobiety są przystosowane do tego, żeby rodzić dzieci xDDD
  • Odpowiedz
Typie,

Wyobraź sobie

Ile ty masz lat?

a nikt ci nie powiedział

Typowy facecik taki jak ty to prymityw

Zawsze to kobieta będzie ponosić 100 procent negatywów jeśli chodzi o ciążę
  • Odpowiedz
@Kolarzino:

tak samo jak grypa zabijała miliony ludzi na świecie, ale medycyna poszła do przodu. Ciążą jest wymagająca, ale w tym poście jest mowa o latach po ciąży, a nie w trakcie samej ciąży.

Masz Ty w ogóle dzieci? Wiesz jak wygląda dzień opiekując się nimi i ile ma się sił po całym dniu?
Pier*olisz jak potłuczony, więc mogę bezpiecznie założyć, że nie masz.
A nawet jak masz to ch*ja wokół
  • Odpowiedz
@MichuB: masz rację, mając dzieci trzeba poświęcić siebie i swój czas dla nich, ale co to zmienia w kontekście chudnięcia i trzymaniu formy po kilku latach po ciąży?

Może nie jestem matką, ale jako ojciec przy małych dzieciach zrzuciłem dosyć sporo kilogramów. Czy pozbyłem się na ten czas dzieci? NIE. Mniej, a w zasadzie lepiej w----------m. Dorzuć do tego faktyczne trzymanie michy + sport i efekty pojawiają się same. Skoro kobieta
  • Odpowiedz