@Filippa: nie wiem w ogóle do czego nawiązujesz, ani do ciebie nie pisałem, ani nie w kontekście jakichś statystyk. Jak już się wpierdzielsz się między wódkę, a zakąskę to chociaż wyłap o co chodziło. A jak masz problem z tym, że kobieta po ciąży może dbać o formę, ćwiczyć i dzięki temu być nadal wysportowana, to nie wiem co mogę powiedzieć. Zacznij ćwiczyć?
@XpedobearX: wiem, załamany jestem poziomem empatii wśród męskich wykopków. Liczę, że chociaż część z nich spróbuje choć przez chwilę patrzeć na świat z męskiej perspektywy i spróbuje zrozumieć punkt widzenia kobiet. No ale wg nich z tego powodu jestem lewakiem.
tak trochę odbiegając od plucia jadem, to jeśli to jego mamuśka to szacun że wróciła do takiej formy. Wiele Polek po 1 dziecku ma problem z tym żeby kiedykolwiek wrócić do formy i masuje permanentnie ( ͡°͜ʖ͡°)
@StdPtr: bo wceśniej też były leniwymi grubaskami.
@DrBarrel: a w życiu. Nie ma żadnych szans na jakąkolwiek refleksje. On jest dumny z wyzwolonej żony i nowoczesnej postępowej Francji a jak mu czarni splądrują dom, zgwałcą i wymordują rodzinę to pójdzie malować karetkami tęcze i śpiewać kumbaja z sobie podobnymi
@January-zwiedza-szpary faceci krytykują baby za otyłość xdddd I gdzie masz synku masowy przyplyw otyłości? W USA owszem, w Polsce niezbyt, i tak jak mówiłam, faceci gorzej tyją i znacznie częściej
@gdziesomojeokulary Elo, ja np. z---------m po 9 godzin dziennie, plus 2 ekstra poświęcam na edukację w zawodzie. Zrezygnowałem z siłowni, aby skupić się na psychoterapi i ustatkowania się.
#paryz2024
źródło: 1000018135
Pobierz@MichuB: nikt tak nie twierdzi, za to różowym na wykopie odkręca się w drugą stroną, jakby ciąża to był tylko ból i kalectwo po porodzie
A jak masz problem z tym, że kobieta po ciąży może dbać o formę, ćwiczyć i dzięki temu być nadal wysportowana, to nie wiem co mogę powiedzieć. Zacznij ćwiczyć?
@MichuB: zbyt duzo oczekujesz xD
Liczę, że chociaż część z nich spróbuje choć przez chwilę patrzeć na świat z męskiej perspektywy i spróbuje zrozumieć punkt widzenia kobiet. No ale wg nich z tego powodu jestem lewakiem.
@choochoomotherfucker: wszystko.
@StdPtr: bo wceśniej też były leniwymi grubaskami.
@DrBarrel: a w życiu. Nie ma żadnych szans na jakąkolwiek refleksje. On jest dumny z wyzwolonej żony i nowoczesnej postępowej Francji a jak mu czarni splądrują dom, zgwałcą i wymordują rodzinę to pójdzie malować karetkami tęcze i śpiewać kumbaja z sobie podobnymi
I gdzie masz synku masowy przyplyw otyłości?
W USA owszem, w Polsce niezbyt, i tak jak mówiłam, faceci gorzej tyją i znacznie częściej
To powszechnie znany fakt.
źródło: temp_file7963255651455627585
PobierzTypie, ale wiesz, że ciąża to jest inny stan organizmu?