Wpis z mikrobloga

@muadzik:

Ciąża tak je wyniszcza, że żyją dłużej niż mężczyźni xD

I faceci też o siebie nie dbają i puchną, ale my nie zrzucamy winy na wszystko inne.

Słyszałyscie kiedyś, żeby facet mówił "bo ja mam tarczycę".

#$#@ każdy ją
  • Odpowiedz
Mam wrażenie, że wykopki sądzą, że ciąża to taki miły i przyjemny event

@MichuB: nikt tak nie twierdzi, za to różowym na wykopie odkręca się w drugą stroną, jakby ciąża to był tylko ból i kalectwo po porodzie
  • Odpowiedz
@Filippa: nie wiem w ogóle do czego nawiązujesz, ani do ciebie nie pisałem, ani nie w kontekście jakichś statystyk. Jak już się wpierdzielsz się między wódkę, a zakąskę to chociaż wyłap o co chodziło.
A jak masz problem z tym, że kobieta po ciąży może dbać o formę, ćwiczyć i dzięki temu być nadal wysportowana, to nie wiem co mogę powiedzieć. Zacznij ćwiczyć?
  • Odpowiedz
@XpedobearX: wiem, załamany jestem poziomem empatii wśród męskich wykopków.
Liczę, że chociaż część z nich spróbuje choć przez chwilę patrzeć na świat z męskiej perspektywy i spróbuje zrozumieć punkt widzenia kobiet. No ale wg nich z tego powodu jestem lewakiem.
  • Odpowiedz
tak trochę odbiegając od plucia jadem, to jeśli to jego mamuśka to szacun że wróciła do takiej formy. Wiele Polek po 1 dziecku ma problem z tym żeby kiedykolwiek wrócić do formy i masuje permanentnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@StdPtr: bo wceśniej też były leniwymi grubaskami.
  • Odpowiedz
W co ja się w------m?

@DrBarrel: a w życiu. Nie ma żadnych szans na jakąkolwiek refleksje. On jest dumny z wyzwolonej żony i nowoczesnej postępowej Francji a jak mu czarni splądrują dom, zgwałcą i wymordują rodzinę to pójdzie malować karetkami tęcze i śpiewać kumbaja z sobie podobnymi
  • Odpowiedz
@Kolarzino facet który nigdy nie będzie mieć dzieci i nie przeżyje choćby kilku procent bólu będzie się wypowiadał albo dawał anegdoty.

No tak, bo wszystkie kobiety po ciąży są chore. xDD

Typie, ale wiesz, że ciąża to jest inny stan organizmu?
  • Odpowiedz