Wpis z mikrobloga

@gdziesomojeokulary Nie udzielam się na tym tagu :/ To samo pytanie mogę zadać tobie. Na czym opierasz swoją opinię o Polakach? Poznałaś osobiście kilka milionów Polaków że twoja opinia jest bardziej wiarygodna od mojej? XD

Zesrałaś się jakbyś pierwszy raz weszła na wykop i zdziwiła się że spierdoxy tutaj potrafią się p-------ć do każdej kobiety na ziemi o cokolwiek, lol, beka z ciebie
  • Odpowiedz
Baba musiała wypchnąć z siebie 5 kilo arbuza, który niejednokrotnie rozwala jej hormony i powoduje wiele chorób i dolegliwości

@gdziesomojeokulary: Zawsze na wykopie różowe piszą o ciąży, jakby to byl wyrok śmierci, bądź los gorszy niż AIDS, a jak spytałem koleżanki, to jedna stwierdziła że w sumie nic nie bolało i dzieciak sam wypadł ¯\(ツ)/¯

No i jednak większość ani nie tyje, a i na kolejne się decyduje, więc to
  • Odpowiedz
Wiele Polek

@StdPtr: większość koleżanek jakoś nie ma takich problemów

Często jest lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jednej balony tak urosły, że ciężko było z nią gadać (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Wraczek według badań to mężczyźni częściej czerpią na otyłość i jest to też związane z hormonami, androgenami, macie gorszą jakość tłuszczu który się gromadzi na trzewiach.

Dla was otyłość jest wtedy kiedy baba ma krągłe, normalne i zdrowe ksztalty i noe jest anorektycznym szkieletem 45kg xD
  • Odpowiedz
  • 11
@ka-lol przecież ciąża niszczy ciało kobiety, a twój anegdotyczny przykład jest nic nie warty.
To kobieta ponosi zawsze całkowite ryzyko, nie facet.
I kobieta ryzykuje zawsze życiem.

Ma się wtedy nadciśnienie tętnicze, można mieć cukrzycę ciążową, infekcje, stan przedrzucawkowy, można zachorować na depresję, ma się bardzo częste bóle głowy, wypadają ogromnie włosy a nawet możesz utracić całe uzębienie bo przecież na budowę szkieletu dziecka organizm się czyści z minerałów w tym wapnia, tak
  • Odpowiedz
@Filippa: @gdziesomojeokulary @ka-lol: @ReggieNoble nie ma to jak zrzucać swoje lenistwo na choroby, "taką mam naturę" i grube kości.
Kobiety od czasów jak jeszcze były małpami rodzą dzieci i ich organizm jest do tego przystosowany.
Ciąża tak je wyniszcza, że żyją dłużej niż mężczyźni xD
I faceci też o siebie nie dbają i puchną, ale my nie zrzucamy winy na wszystko inne.
Słyszałyscie kiedyś, żeby facet
  • Odpowiedz
przecież ciąża niszczy ciało kobiety, a twój anegdotyczny przykład jest nic nie warty.

@Filippa: Przykro mi że natura was tak stworzyła ¯\(ツ)/¯

Czyli wychodzi na to, że aborcja jest jak taki lek ( ͡º ͜ʖ͡º). Logiczne (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Filippa ty się kirwa nie wypowiadaj. Dla was facet zaczyna się od 1,90 m i potraficie krytykować niższych, gdzie zupełnie nie mają na to wpływu! A zdecydowana większość grubych bab ma szansę coś z tym zrobić, tylko im się nie chce.

Faceci krytykują baby za otyłość.
Kobiety krytykują facetów za cechy, na które ci nie mają żadnego wpływu.

Nie jesteśmy tacy sami
  • Odpowiedz
Poza tym, ewolucyjnie to u ludzi jest największy ból porodowy, inne zwierzęta tego nie mają albo bardzo mały.

@Filippa: Jakieś źródło? bo wydaje mi się, że to często powielany mit. Nie wspominając o tym, że są bóle mocniejsze niż porodowe.
  • Odpowiedz
@ka-lol:

Zawsze na wykopie różowe piszą o ciąży, jakby to byl wyrok śmierci, bądź los gorszy niż AIDS, a jak spytałem koleżanki, to jedna stwierdziła że w sumie nic nie bolało i dzieciak sam wypadł ¯\(ツ)/¯

No i jednak większość ani nie tyje, a i na kolejne się decyduje, więc to chyba nie jest taka
  • Odpowiedz