Wpis z mikrobloga

@midnight: tak trochę odbiegając od plucia jadem, to jeśli to jego mamuśka to szacun że wróciła do takiej formy. Wiele Polek po 1 dziecku ma problem z tym żeby kiedykolwiek wrócić do formy i masuje permanentnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rodriquez

>ziomki już walą konia do mojej starej

@PiccoloColo: uwarzasz że dzieci gwiazd p---o cierpią z tego tytuły na jakieś zaburzenia? czy jednak jest to tylko zwykłe poczucie wstydu że własna matka lata nago w internecie i koledzy do niej wzdychają?

A masz linka do filmu z panią z obrazka?
  • Odpowiedz
@StdPtr:

ma problem z tym żeby kiedykolwiek wrócić do formy

Żeby jeszcze miały do czego wracać xD 4/5 Polek to ulańce nie dbające o siebie.
  • Odpowiedz
@StdPtr: to tylko dlatego bo wiedza ze maja beciaka w garsci i bez utraty polowy majatku sie nie wywinie.,

Jak by wiedzialy ze chlop je porzuci i nie dostana zlotowki to by sie duzo bardziej staraly i pilnowaly o forme
  • Odpowiedz
ma problem z tym żeby kiedykolwiek wrócić do formy

Żeby jeszcze miały do czego wracać xD 4/5 Polek to ulańce nie dbające o siebie.

@StdPtr: @Wraczek: tak to działa.

Jak laska przed ciążą dbała o siebie, czyli sport + żywienie, to wraca
  • Odpowiedz
@Kolarzino: @Wraczek @StdPtr Odezwały się k---a adonisy XDDDDD

Baba musiała wypchnąć z siebie 5 kilo arbuza, który niejednokrotnie rozwala jej hormony i powoduje wiele chorób i dolegliwości, ale wy z tą polakowatą pięknością to już przesadziliście xD

Większość Polaków to ulane knury z wielkim bebzunem. Jakie macie na to wytłumaczenie?

PS: jestem w ciąży, nigdy nie byłam, nie jestem i nie będę ulana. Elo
  • Odpowiedz
@ReggieNoble: Wow, niesamowite - jak poznałeś kilka milionów kobiet i ich preferencje seksualne? Wyszedłeś kiedyś z domu na prawdziwy świat, czy opierasz się tylko na świętym tagu przegryw? XD

Beka z wykopków, bo nawet do zwykłego zdjęcia baby z cycami są w stanie sączyć jad na Polki XD
  • Odpowiedz