Aktywne Wpisy
jmuhha +66
Wyszlam do pracki (。◕‿‿◕。)
powiedźcie mi dziś coś miłego
powiedźcie mi dziś coś miłego
NarciarzFarciarz +360
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
#paryz2024
A masz linka do filmu z panią z obrazka?
Żeby jeszcze miały do czego wracać xD 4/5 Polek to ulańce nie dbające o siebie.
Jak by wiedzialy ze chlop je porzuci i nie dostana zlotowki to by sie duzo bardziej staraly i pilnowaly o forme
@StdPtr: @Wraczek: tak to działa.
Jak laska przed ciążą dbała o siebie, czyli sport + żywienie, to wraca
Baba musiała wypchnąć z siebie 5 kilo arbuza, który niejednokrotnie rozwala jej hormony i powoduje wiele chorób i dolegliwości, ale wy z tą polakowatą pięknością to już przesadziliście xD
Większość Polaków to ulane knury z wielkim bebzunem. Jakie macie na to wytłumaczenie?
PS: jestem w ciąży, nigdy nie byłam, nie jestem i nie będę ulana. Elo
Pani z trybun bardzo fajna, widać że nie Polka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Beka z wykopków, bo nawet do zwykłego zdjęcia baby z cycami są w stanie sączyć jad na Polki XD