Aktywne Wpisy

mirko_anonim +28
✨️ Czy warto oszczędzać na młodości dla wolności finansowej? Ⓘ
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków

straszny_cham +437
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#zalesie #uniaeuropejska #europa #bakoma #jogurt #j------------i
źródło: IMG_20240710_083211
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A moje otoczenie ma się świetnie. Nie musisz się martwić, ale dzięki za troskę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś mnie śmieszyły Zakupy Mango bo tworzyli sebili którzy nie radzili sobie z najprostszymi rzeczami.
Teraz już wiem, że to nie były wymyślone historie tylko prawdziwe ludzkie dramaty.
Tylko czekać na wihajster (co będzie urywał te zakrętki) w cenie 99,99 ale tylko jeśli zadzwonisz w ciągu 13 minut. Jeśli zrobisz to w 5 to dostaniesz ekstra bulbator do wiązania sznurówek
Komentarz usunięty przez moderatora
@jestemjakijestem1212: xD
@jestemjakijestem1212: Wystarczy urwać jednym ruchem, najłatwiej mając tak jak na zdjęciu przekręcić w jedną stronę.
@jestemjakijestem1212: a teraz sprawdź jak wygląda wprowadzanie unijnego prawa w Polsce i kto za tym głosował. Przy okazji dowiesz się kto naprawdę jest debilem.
@jestemjakijestem1212: kraje ktore nie sa w UE tez to stosuja
@jestemjakijestem1212: Próbowałeś nie urywać?