Aktywne Wpisy

Umeraczyk +14
Na dobranoc z-------m kolanem o wannę tak że aż musiałem emocje rozładować i z-------m pięścią w ścianę z p---y aż mi pękła skóra. Mam nadzieję, że nic nie złamałem, bo dość boli i pewnie spuchnie ( ̄෴ ̄)

No i że chłopu sakramencko nie chciało się iść , to chłop zrobił se przerwę….w Sakramento. No i już trochę żałuję że tu jestem . Wolałbym być na szlaku , więc zadziałało :D szkoda tylko że nie z innych powodów . Sakramento przywitało mnie praktycznie slamsami , żeby dojść z dworca do centrum musiałem przejść przez ulicę gdzie ludzie spali w namiotach itp, prawie jak na szlaku… bałem się robić zdjęcie bo
źródło: image_picker_3DAB8CB0-1BBB-4CFE-A587-2A239A72A21F-29514-0000030F25E0D061
Pobierz

@Hadolf_Itler: W nocy kupowane jest alko na stacji po ogromnej marży, dzięki czemu opłaca się mieć stację otwartą w nocy.
Skoro nie będzie alka na stacji, to z czego będzie opłacany pracownik? Sprzedaż nocna paliw, to marginalna sprzedaż, ale mimo wszystko wolę jak stację w nocy są czynne, bo jednak kilka razy
W takim razie co stoi na przeszkodzie zeby kupić karton wódki/skrzynkę piwa czy co tam pijecie. Skoro masz domek to powinieneś znaleźć kawełek miejsca w garażu czy innym schowku aby to przechowac właśnie na takie sytuacje. Ba, taki zakup kupując w hurtowni w ogolnym rozrachunku wychodzi taniej.
a masz na to jakieś papiery?
Bo jeżeli z tymi SORami to prawda, to w zasadzie koniec dyskusji i każdy, kto będzie przeciwny zakazowi to kretyn.
@Elberus: Gdzie minusy?
Pół biedy jak spotyka się chętny z chętnym do bicia, ale często jest tak, że chętny szuka słabszego, niechętnego.
@lepaq: Ja bym w ogóle zakazał wychodzenia po 22 i wprowadził godzinę policyjną. Normalni ludzie o tej porze śpią. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Darth_Gohan: No właśnie CIebie chca tutaj wyedukowac, ale opierasz sie strasznie. Tak dziala ludzki umysl, wlacza sie "zdrowy chlopski rozum" podparty przyzwyczajerniami i brakiwem wyobrazni. Ludzie nie lubia zmian, boja sie ich bardziej niz zlych nawykow...