Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim wśród spodni mam trzy pary takie same, ten sam model kupiłem, bo są zajebiste.
Koszulki też z dwa razy kupiłem w pakiecie po 3 sztuki takich samych i zdarza się ze trzy dni z rzędu noszę trzy różne koszulki, ale takie same
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Do pracy noszę praktycznie taki sam zestaw ciuchów, mam kilka takich samych koszulek, podobne jeansy. Piorę co kilka dni, zawsze świeże. Nie wyobrażam sobie przejmować się tym, że chodzę w identycznych ciuchach. Jedyne co się liczy, to żeby być czystym i żeby nie śmierdzialo od Ciebie czy od kogoś.
  • Odpowiedz
  • 2
@mirko_anonim człowieku.
Specjalnie kupilem 20 jednakowych, bialych koszulek

I mam tylko biale skarpetki (kilka sztuk czarnych do garniturów)

Bycie modnym tzn byc wiernym swoim standardom
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: myślę, że może kupił 20 koszulek fruitków i chodzi w nich na zmianę

Wyobraź sobie, że ludzie mają w------e na takie rzeczy,
U mnie w szafie są "dwie" koszulki. 10 sztuk czarnych i 10 sztuk szarych.
Do tego jak kupię pasujące jeansy to kupuję 3-4 pary żeby mieć na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Może po prostu ma pralkę? Albo po 5 koszulek takich samych bo ma.w------e w wielkie napisy MUSTANG, TOMMY. Odpowiadając na pytania: myślę że jesteś jebniety skoro zadajesz takie pytania.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No stary a chodzenie ciagle w trzech różnych koszulkach (i to w momentach w których tylko ty go widzisz) to coś złego? Ja też mam swoje ulubione ciuchy. I lubię na "poważne wyjścia" chodzić w odpowiednich kompletach. Jeśli w ciągu roku zobaczysz mnie dwa razy w czasie moich poważnych spotkań to też powiesz że nie zmieniam ciuchów?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Byłam tym gościem. Kiedyś kupiłam sobie koszulki na promocji jednego typu chyba z pięć i choć ze dwie młode laski modnisie krzywo na mnie patrzyły to normalni ludzie nie dają j-----a o takie pierdoły.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja mam 10 takich samych koszulek i 3 takie same pary jeanów xD

@Limeade: ja dokładnie tak samo (tyle że nie jeansy, a czarne spodnie cargo). I kolejne 10 takich samych koszulek jeszcze nierozpakowanych w zapasie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nic, bo nie ma co tak generalizować. Może jest biedny, może oszczędny, może bogaty i nie przywiązuje wagi do trendów mody. Nawet jak ktoś jest na tyle płytki by się próbować porównywać z innymi, czy traktować ich z góry - to ten współpracownik może równie dobrze wierzyć w minimalizm, a nie jak owca konsumować.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja tak chodzę często przez dłuższe okresy bo potrafię się po kilka razy przejść do paru względnie interesujących sklepów w galerii i od niechcenia se w nich kupić może jedną decent enough koszulkę, tyle żeby się nie wracać z zakupów na marne - no ale nie sądzę żeby to było jakoś bardziej zauważalne, przynajmniej jeżeli nie są to jakieś mocno rzucające się w oko fity
  • Odpowiedz