Aktywne Wpisy

abuk123 +45
#przegryw chuop tagowy typu tank. Zero offa, ale sporo deffa dla jego. Pamiętam jak kiedyś w szkole jakiś oski dynamiczny lecz dość wątły #!$%@?ł mi dla żarów z pięści w bark to sobie nadgarstek chyba uszkodził, co prawda potem dostałem lepe w potylice z drugiej ręki w ramach zemsty, ale grymas bólu na jego twarzy pamiętam do dziś heh
źródło: image
Pobierz
Elberus 0
brakuje mi słowa.
jak powiedzieć, że ktoś się z czymś obnosi, na pokaz coś robi. ktoś się z tym...nie obnosi, nie szpanuje tylko...
jak powiedzieć, że ktoś się z czymś obnosi, na pokaz coś robi. ktoś się z tym...nie obnosi, nie szpanuje tylko...

Ustawka szosowa gravelem ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rowerowyrownik #rower #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000015203
PobierzJa wiem że Ty byś chciał żeby ci kolarze wydupiali na trawę i przepuścili auta za sobą, ale nie zawsze się da¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@pyszniarz: Co te trójpedalarze, to ja nie wiem. Gościu, masz coś ze wzrokiem? Spaliny ci się do wnętrza auta dostają?
Biegnij szybciutko do lekarza POZ po skierownie do okulisty. Jak pójdziesz jutro rano, to w NFZ będziesz zapisany jaki pierwszy na listopad 2032 roku.
No tak, wszyscy wrogowie, wszyscy będą się znęcać nad biednymi rowerzystami.
wystarczy kolumna, nikt nie musi opuszczać jezdni
@pyszniarz: typie, ale wiesz że auto nie może wjechać między rowerzystów w kolumnie? więc gdyby ci ludzie stali jeden za drugim, to byś geniuszu czekał na tym wahadle kolejny cykl i #!$%@? byś zrobił oprócz wypisywania tych bzdetów na portalu ze śmiesznymi obrazkami
Komentarz usunięty przez autora
@pyszniarz: który art. o tym mówi? Przecież to nie postój tylko zatrzymanie wynikające z warunków ruchu drogowego.
@pyszniarz: ale wyjmij już drążek zmiany biegów z tyłka.
Art. 49 ust. 1 Zabrania się zatrzymania pojazdu:
punkt 11 na drodze dla pieszych i rowerów, drodze dla rowerów, pasie ruchu dla rowerów oraz w śluzie dla rowerów, z wyjątkiem roweru.
Także nie będziesz stawał.
@pyszniarz: twoja stara xD