Aktywne Wpisy

Codon +22
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz
annlupin +20
co tam uwas
źródło: annlupin7776543
Pobierz

Ustawka szosowa gravelem ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rowerowyrownik #rower #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000015203
PobierzJa wiem że Ty byś chciał żeby ci kolarze wydupiali na trawę i przepuścili auta za sobą, ale nie zawsze się da¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@pyszniarz: Co te trójpedalarze, to ja nie wiem. Gościu, masz coś ze wzrokiem? Spaliny ci się do wnętrza auta dostają?
Biegnij szybciutko do lekarza POZ po skierownie do okulisty. Jak pójdziesz jutro rano, to w NFZ będziesz zapisany jaki pierwszy na listopad 2032 roku.
No tak, wszyscy wrogowie, wszyscy będą się znęcać nad biednymi rowerzystami.
wystarczy kolumna, nikt nie musi opuszczać jezdni
Komentarz usunięty przez autora
@pyszniarz: który art. o tym mówi? Przecież to nie postój tylko zatrzymanie wynikające z warunków ruchu drogowego.
@pyszniarz: ale wyjmij już drążek zmiany biegów z tyłka.
Art. 49 ust. 1 Zabrania się zatrzymania pojazdu:
punkt 11 na drodze dla pieszych i rowerów, drodze dla rowerów, pasie ruchu dla rowerów oraz w śluzie dla rowerów, z wyjątkiem roweru.
Także nie będziesz stawał.
@pyszniarz: twoja stara xD