Wpis z mikrobloga

Pomocy!!! Żaden troll, chcę asap rozwiązać sytuację. Jeszcze zanim będzie za późno. dzięki

@mirko_anonim: nie chcę Cię martwić, ale to wygląda, że jedynym rozwiązaniem jest zawijka. Ewentualnie namówić ją na jakąś terapię dla par. Samo jej nie przejdzie, raczej będzie gorzej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim was to chyba w paczkach chipsów znajdowali że dajecie się tak traktować przez laske. Gdybyś miał ziomka który robi Ci dramę o wszystko to dalej byś się z nim często widywał? Nie więc ogarnij się bo niszczysz rynek
  • Odpowiedz
@mirko_anonim uciekaj i to szybko, byłem kiedyś w takim toksycznym związku, laska ma chorą głowę i nigdy się nie zmieni, ja straciłem 5 lat życia i później znalazłem normalną dziewczyną z którą jestem do dziś, a moja toksyczna ex wciąż jest sama ( ͡° ͜ʖ ͡°) im szybciej podejmiesz decyzje tym lepiej dla Ciebie, powodzenia
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: p--------j ją i siebie w czambo z miłości. Szacunku do siebie trochę. Jak już będzie zgrzyt, to wbijaj kij w mrowisko dla beki to sama wyfrunie. Weź se przećwicz jakiś chwyt obezwładniający borderkę. Kamera ustawiona - pierwsza się rzuca - samoborna
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: Nie no, ja się zgadzam z tym co piszesz, dlatego podkreśliłam w komentarzu że jeśli dziewczyna się nie zmieni to OP będzie tylko na tym cierpiał. Chodziło mi o to, by najpierw spróbować pogadać z dziewczyną o tym jak on się czuje w tym związku, że nie godzi się na takie traktowanie z jej strony (czyli zacząć wyznaczać granice), a potem ustalić jakieś rozwiązanie np. w postaci terapii dla
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Drecz ja i niech będzie zazdrosna, rób wszystko odwrotnie i zdominują ja a będziesz miał laske na lata przyczepioną do ciebie jak rzep i będzie robiła wszystko co zechcesz razem z chlapaniem rowa i śniadankami do łóżka i gala na dzień dobry
Im więcej będziesz miał koleżanek tym bardziej będzie cię kochać

• Odpowiedz
skoro op pisze że ją kocha, to pewnie wolałby spróbować jeszcze innych rozwiązań oprócz tego ostatecznego

@KarmelowaAsteroida: op pisze, że kocha i już nie może oddychać, bo ta jej kontrola go dusi
a to dopiero 9 miesięcy
dobrze, że bombelka nie ma
  • Odpowiedz