Wpis z mikrobloga

• 47
@mirko_anonim z takiego czegoś to Ty się może ewakuuj jednak. Im dalej tym będzie gorzej. I nie pisze w stylu "olej karyne miras" tylko naprawdę. Jak mi żona zaczęła rzucać jakimiś tekstami które mi miały ograniczyć życie to porozmawialiśmy sobie i jest ok. Ale z żoną to jest inaczej niż 9 miesięczny związek.
Te wszystkie 5 punktów są tak żenujące że trudno rozchodzić, serio.
  • Odpowiedz
Twardo stawiasz na swoim lub ewakuacja. Oczywiście pierwsza opcja może i tak się zakończyć ewakuacją - wnioskuję po tym co piszesz, a jest bardzo nieciekawie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wygląda na to, że twoja dziewczyna panicznie boi się odrzucenia, wiec wykorzystuje strategie kontroli by jej lęk się nie ziścił. Paradoksalnie takie zachowanie tylko sprawia że zwiększa ryzyko bycia odrzuconą. Zaufanie to jeden z filarów związku, bez tego relacja nie będzie stabilna. Warto uwiadomić dziewczynie że kontrolowanie ciebie będzie tylko podtrzymywać jej obawy, uniemożliwiać weryfikacje przekonań. Warto by sobie to przepracowała, najlepiej u psychoterapeuty, bo inaczej nic się nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim o gurwa xd byłem z kimś takim. Twoje życie to będzie koszmar. Dostaniesz traumy jak zaszczuty pies. Chcę cię wsadzić pod but a jak jej się to uda to się znudzi. Człowieku po co se to robisz? Będziesz chodził jak w zegarku. Będziesz myślał o wszystkim żeby jej nie urazić. A ona będzie powolutku wierciła dziury w brzuchu i fochami na dłuższą metę wypracuje wszystko. Raz się nie uda że
  • Odpowiedz
Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że jest zazdrosna.

@mirko_anonim: mam nadzieję, że to bait, ale od kiedy to ktoś może coś zabronić dorosłemu człowiekowi ( co jest legalne )?
  • Odpowiedz