Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +262

#gielda elon pierwszy bilioner na świecie? Jak dla mnie to pewne granice zostały dzisiaj przekroczone.
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów

Redout 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: 78 / USER SCORE 6.8
STEAM: W większości pozytywne (840 ocen)
DATA WYDANIA: 16 czerwca 2022
AKTUALNE❗ do 20.06 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy wołania.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #grajzwykopem #gryzadarmo #zainteresowania
źródło: temp_file7718741658151590689
PobierzDałem plusa, bo doceniam Twoją pracę Bro, ale choć jest to gra z prawilnego gatunku, czyli Anti-Gravity Racing, to jednak redout 2 bardziej zniechęca do tego typu gier niż wciąga. ¯\(ツ)/¯
W gatunku gier AGR król jest tylko jeden i jest nim WipEout ᕦ(
źródło: WipEout_omega_collection_promo
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: 7nsgds
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mi przypomniało się to: