Aktywne Wpisy

maro-grzechotnik +51
źródło: 20260302_165605
Pobierz
MokebeElDursi +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 20260302_165605
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 1000034315
Pobierz@Deska_o0: no tak średnio bym powiedział.
Niech pierwszy rzuci kamieniem ten co miał pierś komórkę, potem kompa xD
@JackobC: kto tu mówi o roku 2000? Potrafisz czytać? Kiedy miałeś pierwszy telefon komórkowy? 2005-2006? A może później?
W 2008 już prawie połowa Polski miała dostęp do internetu w
źródło: obraz
PobierzCo innego późniejsze czasy sony ericssonów czy sagemów z kilkoma MB pamięci i nawet BT.
@Deska_o0: O kurde XD. Tak, jasne, w latach dwutysięcznych był tylko jeden komputer w mieście powiatowym i dwa w wojewódzkim. Tylko jakoś w moim powiecie kompy były czymś powszechnym. No tak, pewnie akurat
W 2005 roku to ja juz mialem k750i z multi taskingiem, gadu-gadu, irc w tle do tego przegladarka i sluchanie muzyczki.
A to wszystko za jedyne 5mb/5zl. Strony wazyly wtedy po kilkanascie kilobajtow
@Zawulon: tak jasne, w latach dziewięćdziesiątych był tylko jeden komputer w mieście powiatowym i dwa w wojewódzkim, przecież w latach dwutysięcznych irda zakończyła kupowanie dzwonków
Ogolnie postep byl stopniowy, bylo wiele roznych technologii a to, ze wykopki pisza brednie o jednym komputerze czy jacys
@OmeN44: w którym miejscu napisałem że komórki były popularne? Dlaczego próbujesz przypisać mi autorstwo czegoś co sam wymyśliłeś? Ja tylko odnoszę się do późnych lat 90 kiedy to kupowało się dzwonki
@CheSlaw: Nie wiem czy pamiętasz, ale to nie były czasy kiedy podłączanie telefonu do kompa to była standardowa rzecz, ładowarki były dedykowane, a kabelek usb to często było poszukiwanie po lokalnych przybytkach GSM i łudzenie się że będzie kosztował mniej niż 50zł.
W takich sytuacjach lepiej było wydać
A telefony kiedy wchodziły? Pierwsze Sony Ericssony były w obiegu u mainstreamu w ~~2003-2005
Idąc tym tropem nostalgłem, myśląc o pięknych tapetkach...
źródło: 1409425899_2vzvy1_fb_plus
Pobierz