Aktywne Wpisy
Za jedyne 4 kafle miesięcznie, 10k kaucji I prowizję dla biura możesz wykończyć mieszkanie panu landlordowi.
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
leeaxe +2
4 letnie dziecko w przedszkolo od roku zgłasza regularnie, że on i jego brat, 2,5 roku są bici przez ojca. Gdzie nauczyciel może to zgłosić? Sytuacja była zgłaszana do dyrekcji kilkukrotnie bez żadnej reakcji.
#dzieci #przemocdomowa #nauczycielen #przedszkole
#dzieci #przemocdomowa #nauczycielen #przedszkole
@CheSlaw: możesz nie wiedzieć ale w czasach kiedy ludzie płacili za dzwonki był jeden komputer w mieście powiatowym i że dwa w wojewódzkim, zresztą telefonu i tak nie dało się podłączyć do komputera, kompozytor był jedyną opcją kopiowania
G---o prawda. Komputery stały w każdym domu zanim większość ludzi w ogóle pomyślała o kupnie
Ale stek bzdur, tak jak Mirek wyżej napisał - kompy były już dość powszechne no chyba że mieszkałeś w jakiejś dziurze zabitej dechami.
Gowno prawda. Sam fakt ze kompy byly nic Ci nie dawal. U mnie w szkolnej bibliotece czy w salce informatycznej staly kompy a i owszem ale na windowsie 3.11, nieliczne na windowsie 95. Do tego jak chciales dzwonek przeslac nie maja odpowiedniego okablowania? Ponadto te dzwonki trzeba bylo jakos pobrac, w domach krolowal wtedy modem 56kbs, a impulsy byly drogie jak cholera. Mogloby sie okazac ze pobranie takiego
@Deska_o0: chyba nie do polifonicznych.
@CheSlaw powiedz, ze nie masz pojecia o czym mowisz, bez mowienia ze nie masz pojecia o czym mowisz xD to nie dzisiejsze czasy,
@mlodir: Bamy tu banana oskarka