Aktywne Wpisy

diamondhands +16
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane
mcsQ +16
poprosiłem Gemini aby pomogl mi zmigrowac dane z jednej bazy do drugiej, excel do JSONa. Patrze co tam wyplul i mowie k---a cos tu mi nie gra polowa danych, a ten: XD. J--a _ NY uwazajcie z tym AI.
#ai #gemini #programista15k
#ai #gemini #programista15k
źródło: image (6)
Pobierz

Dąbrowskie Bajabongo
#rowerowyrownik #rower #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000012720
Pobierz@folwarkzwierzecy: No bardzo śmieszne jest noszenie ubrań przystosowanych do uprawiania danego sportu i dbanie o swoje bezpieczeństwo xD
jak nie umiesz wyprzedzać to schowaj prawko i dołącz do nich.
@Maly_Jasio: Nic głupszego dziś nie przeczytam a jeszcze 12 nie ma :D faktycznie wykop to taki fejsbók dla ludzi bez znajomych xD
W ciągu godziny korba obraca się jakieś 5000 razy. Wiesz co się wtedy dzieje z dupą i pachwinami w luźnych spodenkach? ;) Śmiania się z kasku na drogach z ruchem samochodowym nawet nie skomentuję.
Ty masz jakieś ukryte żądze, że tak Cię triggeruje widok chłopa w obcisłych gaciach?
@Maly_Jasio: jak bardzo upośledzonym trzeba być by napisać taki komentarz? Chcesz by Ci rozpisać czemu to jest idiotyczne?