Aktywne Wpisy

annlupin +10
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Knaga_powrot +30
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Teraz w rotacji mam też jako głowne ćwiczenie jakiś wariant GM 3RM, raz na 3 tygodnie. W GM po prostu czuć jak wielką pracę muszą wykonać mięśnie, do tego nie 1RM a 3RM + jeszcze back off sety... Czyli ogromny bodzieć dla hipetrofii najważniejszych mięśni pod siady i ciągi. I dzięki byciu na towarze jestem w stanie się z tego zregenerować, naturalnie bym miał przez taki trening resztę tygodnia popsutą i musiałbym zmieniać/omijać treningi bo bym nie mógł się ruszać lol.
265kg x 3 to główna seria, potem back off sety
185kg x 5
155kg x 8
125kg x 12
Po tym posterior chain potrzebował chwili przerwy... więc coś na czwórki
Close stance ATG paused Belt squat 3x10, i mi się przypomniało dlaczego ja nóg nie lubię trenowac :P To było niesamowicie ciężkie i czwórki to myślałem że wybuchną pod koniec, ostatnie powtórzenia to była walka żeby wstać. Bocianich nóg może nie mam ale z proporacjami coś jest nie tak... ~58cm łydka, 81cm udo :P
Dalej 1leg KB RDL 4x10, pompa przeszkadzała ale jakoś dało radę.
Standardowo Reverse hypers 4x15 i jeszcze DB side bends 60kg x 15 to ciężko szło, bo naprawdę ten GM zaorał core. Miałbyć jeszcze sled, ale się rozpadało, a że jestem z cukru to nie wychodziłem :P
Smutna sprawa... waga w miejscu, brzuch coraz mniejszy A TO JEST PROBLEM. Bo oznacza że kcal jest za mało i masa nie wzrasta. Teraz masa to jest priorytet, więc nowy target "dietetyczny" już wyznaczony
6820kcal
500g - białko
180g - Tłuszcze
800g - Węgle
Zwiększymy porcje awokado, dowalimy jeszcze więcej WPI, i jakoś damy radę. BEBECH WYTRZYMA. Tak sądzę przynajmniej, zobaczymy lol.
Cały trening zajął 1h
Cambered Bar Rounded GM 265kg x 3
185kg x 5
155kg x 8
125kg x 12
Close stance ATG paused Belt squat 3x10
1leg KB RDL 4x10
Reverse hypers 220kg 4x15
DB side bends 60kg 4x15
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme
W ogóle jakie żyły na łydach Ci chyba w------o (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Saprofit: No przepala mnie :P A ja mam masę robić a nie być smukłym lol. Będę wpychał i zobaczymy co wyjdzie, bo waga ciągle oscyluje koło ~175kg i nie wygląda żeby rosła, więc trzeba działać. Szczególnie że doszło więcej towaru i jeszcze więcej tych kcal jest potrzebnych.
@komentator_2020:
No mi naturalnie jakoś łatwiej było wagę mieć :P Teraz przepala mój organizm wszystko, do tego dużym ograniczeniem jest żarcie tylko zdrowego żarcia (poza jednym posiłkiem w tygodniu gdzie zjem co chce). Co właściwie oznacza
@Boleslavic: Dokładnie! Już nawet mam bebech jak rasowy kulturysta... taki wielki i tak bardzo wydęty.
@krzysztoww: Wynik 200kg i więcej naturalnie, to nie jest śmieszny wynik, tylko już poważny ciężar bez względu na masę ciała.
@krzysztoww: Sprawa jest bardzo prosta... Można żreć syf, nie przejmować się dietą, byleby kcal wpadały, ale to odbije się na
czemu wpi nie wpc? wpc wiecej kalorii ma troche, wegli, fatu
a co do takich rad na napychenie bebzon, probuj mielic posilki, jak wylaczysz mozg i jestes w stanie wypic zmielony