Aktywne Wpisy

moll +14
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +116

W dziennym świetle i bez pompy by ledwo wyglądało że cos ćwiczy
to nieźle to zapamiętałem xD
Ale to nie bylo tak ze Ci #!$%@? estrogen przez ta redukcje? Cos mi sie uwalili ze byl z tym jakis problem. Ale moja pamięć jest dosyć zawodna.
Saa idzie w barki tak jak mówię. Widac po tym zdjeciu. Barki 2 razy takie, klata prawie taka sama. No i kaptur, co tez widac po fotce - chciaz to tez mocno kwestia ujecia.
Taka przynajmniej mam
a uwazasz że latwiej jest dociąć na ssa czy bez?
Sadze ze organizm po pierwsze ma ciężko bez tłuszczu - to tez jest jakis tam wypełniacz miedzy narzadami w brzuchu z tego co wiem. Po 2 takie skoki wagi na pewno nie sa zrdrowe. A jak sie redukuje mocno to przecież jest różnica pewnie czesto 10, a nawet 20kg. Bo juz nie mówię o jakis koniach kulturystach.
Miałeś kogoś kto
Głod masz taki sam, no to pod względem głodu to samo
Inna sprawa, że mając więcej mięśni lepiej wyglądasz
Druga sprawa, ze masz dłużej zachowane libido i trzeźwość umysłu
Zazwyczaj u klientów w wieku 35-50 lat zatrzymujemy się na tym 10-13 % co i tak jest okupione przez nich dużym trudem. Po prostu nawet plażówka jest ciężka.
czyli najlepsze rozwiazanie to po prostu trzymac ta sylwetke od 20 roku życia, trenować cały czas i utrzymywać niski bf.
Masz takich klientów? Czy raczej tacy nie przychodzą?
- 25-50 lat w fatalnym stanie, co nigdy nie byli na siłowni lub byli lata temu
- Tacy co są silnymi dzikami i chcą startować w zawodach
Mało mam takich 18-25 lat co chcą być kulturystami, fitnesiakami, to wyjątki