Aktywne Wpisy

moll +8
Co upiec?
- Miodownik 34.0% (146)
- Strudel jabłkowy wg przepisu pani Lucyny 31.0% (133)
- Piecz co chcesz 35.0% (150)
Bo-Brownik +1
Potrzebuję na poniedziałek zamówić ciasto na swoje pożegnanie w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecacie może jakieś cukiernie, firmy, osoby, które przyjmują takie zamówienia. Niestety te, z których chciałbym zamówić to w poniedziałki w ogóle nie pracują. Mógłbym odebrać zamówienie najlepiej w niedzielę lub w poniedziałek do 7.
Czy lecieć w poniedziałek rano do Herta i elo?
#wroclaw
Polecacie może jakieś cukiernie, firmy, osoby, które przyjmują takie zamówienia. Niestety te, z których chciałbym zamówić to w poniedziałki w ogóle nie pracują. Mógłbym odebrać zamówienie najlepiej w niedzielę lub w poniedziałek do 7.
Czy lecieć w poniedziałek rano do Herta i elo?
#wroclaw

https://wykop.pl/wpis/75899605/poznalem-na-tinderze-29-latke-ex-prostytute-calkie
Jak patrzę w niebieskie oczy tej dziewczyny to zwyczajnie mięknę i nie umiem zakończyć relacji.
Przez 27 lat byłem samotnym incelem odrzucanym przez kobiety a tu nagle pojawiła się opcja,
nieidealna i wręcz ryjąca banie niedoszłemu czarodziejowi.
A z drugiej strony nie chcę jej ranić i odrzucać bo sam wiem jak to działa i jak jest frustrujące, a dziewczyna na prawdę się stara i dawno nie czułem się przy kimś tak zaopiekowany.
I żeby nie było jedyne co posiadam to 120k oszczędności i mały wóz warty jakieś 20k więc no na pewno nie chodzi w tym wszystkim o kasę.
W sumie to nie mam nic do stracenia wchodząc z nią w relację, jedynie bariera psychologiczna mnie trzyma i świadomość o jej przeszłości.
#zwiazki #tinder #samotnosc
źródło: Screenshot_20240418_091526_Messages
Pobierzto jest tragedia że nasz uczą takiego romantycznego podejścia do życia...
a ono jest hmm w pewien sposób brutalne...
ona ma syfa i jeszcze na własną odpowiedzialność - UCIEKAJ
@100LatMlodejParze HPV jest kilkadziesiąt typów i tylko parę z nich jest onkogenne