Aktywne Wpisy

kutang__pan +699
Lokalni glazurnicy chcieli 12,5k za robocizne - sam robilem po robocie.
źródło: 6roHBCXHfm4sZzu1nn9z9iQOkYYGVHL7
Pobierz
FisioX +382
Kojarzycie mema "Mamo, na jutro potrzebuję kilo gwoździ i deskę do szkoły"?
No to 20 minut temu syn nas obudził, że potrzebuje na dziś masę solną, bo na plastyce będą robić baranki na Wielkanoc (。◕‿‿◕。)
#zonabijealewolnobiega #dzieci #gorzkiezale #heheszki
No to 20 minut temu syn nas obudził, że potrzebuje na dziś masę solną, bo na plastyce będą robić baranki na Wielkanoc (。◕‿‿◕。)
#zonabijealewolnobiega #dzieci #gorzkiezale #heheszki
źródło: temp_file403113827168782354
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/75899605/poznalem-na-tinderze-29-latke-ex-prostytute-calkie
Jak patrzę w niebieskie oczy tej dziewczyny to zwyczajnie mięknę i nie umiem zakończyć relacji.
Przez 27 lat byłem samotnym incelem odrzucanym przez kobiety a tu nagle pojawiła się opcja,
nieidealna i wręcz ryjąca banie niedoszłemu czarodziejowi.
A z drugiej strony nie chcę jej ranić i odrzucać bo sam wiem jak to działa i jak jest frustrujące, a dziewczyna na prawdę się stara i dawno nie czułem się przy kimś tak zaopiekowany.
I żeby nie było jedyne co posiadam to 120k oszczędności i mały wóz warty jakieś 20k więc no na pewno nie chodzi w tym wszystkim o kasę.
W sumie to nie mam nic do stracenia wchodząc z nią w relację, jedynie bariera psychologiczna mnie trzyma i świadomość o jej przeszłości.
#zwiazki #tinder #samotnosc
źródło: Screenshot_20240418_091526_Messages
Pobierzlaska miała w dupie pełno batów a teraz nawrócenie wielkie na cudowna kobietę ? Nie wierz z bajki , nawija twoja słabą psychikę na ruszt jak się zakochasz to cię przeciągnie przez najgorsze możliwe g---o
@janciopan: zamieniłbym exćpunki z samotnymi matkami, bo jednak większa szansa na złapanie syfa u ćpunek, dodatkowo szansa na powrót do nałogu i inne jazdy, jak długi u dilera czy coś.
@mwmichal: gdzie ja coś takiego napisałem dzbanie?
jeszcze gorszej manipulacji się nie dało wymyślić jełopie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Linnior88: Jak każda polka w sumie przed 25 rokiem życia.
@czescmampytanie: bo to tak jakby facet napisał do kobiety, że ma ochotę pójść z nią do galerii pooglądać buciki, a po powrocie pograją w simsy. Sexworkerka piszącą do typa, że pograją razem Wiedźmina od razu wzbudza wrażenie, że nauczyła się od Belli Dolphine i bierze z niej
źródło: IMG_2316
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora