Aktywne Wpisy

kutang__pan +657
Lokalni glazurnicy chcieli 12,5k za robocizne - sam robilem po robocie.
źródło: 6roHBCXHfm4sZzu1nn9z9iQOkYYGVHL7
Pobierz
FisioX +358
Kojarzycie mema "Mamo, na jutro potrzebuję kilo gwoździ i deskę do szkoły"?
No to 20 minut temu syn nas obudził, że potrzebuje na dziś masę solną, bo na plastyce będą robić baranki na Wielkanoc (。◕‿‿◕。)
#zonabijealewolnobiega #dzieci #gorzkiezale #heheszki
No to 20 minut temu syn nas obudził, że potrzebuje na dziś masę solną, bo na plastyce będą robić baranki na Wielkanoc (。◕‿‿◕。)
#zonabijealewolnobiega #dzieci #gorzkiezale #heheszki
źródło: temp_file403113827168782354
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/75899605/poznalem-na-tinderze-29-latke-ex-prostytute-calkie
Jak patrzę w niebieskie oczy tej dziewczyny to zwyczajnie mięknę i nie umiem zakończyć relacji.
Przez 27 lat byłem samotnym incelem odrzucanym przez kobiety a tu nagle pojawiła się opcja,
nieidealna i wręcz ryjąca banie niedoszłemu czarodziejowi.
A z drugiej strony nie chcę jej ranić i odrzucać bo sam wiem jak to działa i jak jest frustrujące, a dziewczyna na prawdę się stara i dawno nie czułem się przy kimś tak zaopiekowany.
I żeby nie było jedyne co posiadam to 120k oszczędności i mały wóz warty jakieś 20k więc no na pewno nie chodzi w tym wszystkim o kasę.
W sumie to nie mam nic do stracenia wchodząc z nią w relację, jedynie bariera psychologiczna mnie trzyma i świadomość o jej przeszłości.
#zwiazki #tinder #samotnosc
źródło: Screenshot_20240418_091526_Messages
PobierzPiszesz, ze nie masz nic do stracenia. Otoz
@Eugeniusz_Zua: typ jest incelem na tagu. co może mieć jeszcze bardziej r---------o?
@janciopan: polecam grupy na reddicie typu CamGirlProblems gdzie laski dzielą się poradami jak wykorzystywać frajerów, jedna z naczelnych zasad to by klienci czuli się zadbani, robią o nich notatki, uczą się nicków i imion stałych klientów na pamięć xD i potem się chwalą że ich zyski dzięki temu wzrosły
P--------a sytuacja, rób co chcesz
Ale nie myśl o ożenku :-)
@AnalnyAniki: jakich norm spolecznych dzbanie? xD powiedz mi co jest w złego w pisaniu o randomowej osobie, której nikt tutaj nie zna i nigdy nie pozna? jaką to jej robi krzywdę?
mocne słowa jak na cuckolda.
Komentarz usunięty przez autora
@mwmichal: póki co to większość komentarzy radzi mu to bardzo dobrze, a jak posłucha twojego sraken pierdaken o magicznym nawróceniu (wcale nie podyktowanym mocnym realitycheckiem) to chłop jeszcze bardziej będzie mial życie rozwalone.
Imho nie masz nic do stracenia, jak się czujesz dobrze to ta przeszłość to raczej pierdoła niż jakiś poważny problem. Dopóki nie będziecie mieli dzieci lub kredytu to zawsze się przecież możesz katapultować xD
Coś jak związek z psycholożka takie związki się nie liczą bo one wiedzą jak pociągać za sznurki i jak grać na psychice
Wyciągnie rogi na wierzch dopiero jak cię złapie