Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +189
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
źródło: image
Pobierz
Piotrek7231 +239
źródło: GoWcibRWYAAHY8U
PobierzOcena
- 1 4.1% (84)
- 2 3.0% (61)
- 3 8.9% (183)
- 4 17.8% (365)
- 5 66.1% (1354)

źródło: GJ5yyfJX0AAMt9A
PobierzNiech ludzie beda głupi i grubi, wtedy będzie spoko.
W ogole to ciekawe czy ten artykul to jest samodzielnie napisany przez pracownika tej gazety czy inspirowany jakimis amerykanskimi trendami
źródło: 09d84768fc3c2264ae2eb839727dc024
Pobierzwykopek przemówił xD
Żeby zdać matmę na maturze, to na prawdę wystarczy nauczyć się dosłownie kilku typów zadań, które praktycznie zawsze się powtarzają, więc te 30 % zdobyć może każdy.
Ehhh
@Krisskow: matematyka ma uczyć logicznego myślenia, dlatego też nikt nie wymaga wkuwania na pamięć wzorów tylko masz kartę wzorów i jeżeli przez x lat chodziłeś na matme i ma iq wyższe od psa to bez problemu zdasz
dlatego też nikt nie wymaga wkuwania na pamięć wzorów
Jak ja byłam w szkole to wymagali to samo na fizyce a wzory z fizyki potrafią być długie i skomplikowane. Jakbym ci kazała liczyć z pamięci teraz te głupoty to byś za c---a tego nie policzył bo się tego w dorosłym życiu nie używa, po prostu. W Polsce z jakiegoś powodu z całego pokolenia próbują zrobić matematyków a dzieci z
To raz, a dwa większość ludzi nie nauczy się logicznie myśleć na liczbach bo to nie jest naturalne dla mózgu. Ludzki mózg jest bardziej koncepcyjny i lepiej przyswaja opowieści i historie,
A najgorszy jest ten mit że matematyka nauczy cię logicznego myślenia i musi być matma, bo ludzie nie będą myśleć XD. I tak się gwalci to twierdzenie od lat i jakoś nie widzę żebyśmy byli
@kitty-cat: Bo inaczej się na da przy tak małej ilości nauczycieli? Jakby grupy były mniejsze to można by się pokusić o zmianę z roczników na test wiedzy i podział po stopniach zaawansowania. Tylko kto przyjdzie uczyć, jak to k---a niewdzięczna i średnio płatna praca ¯\(ツ)/¯