@Piotrek7231: wtedy było więcej emocji, więcej zabawy. Wysyp gwiazd, zajebiste reklamy związane z piłką. wszyscy żyli futbolem. Teraz inna atmosfera tego wszystkiego
@depresyjnydziad: Co do reklam zgoda nie robi się już takich. Co dożycia piłką nożną myślę że można tym żyć całą dobe głównie przez internet tak na szybko z polskiego podwórka Kanał sportowy i Meczyki jabym powiedział że wręcz się ulewa od piłki.
@depresyjnydziad piłka była dużo bardziej atrakcyjna, ciekawa. Euro 16 drużyn, Mundial 32, ciężkie eliminacje, a w turniejach głównych creme de la creme jeśli chodzi o reprezentacje. No i ci piłkarze, wyjątkowi, dużo bardziej charyzmatyczni.
Śledziło się każy jeden mecz, z rodziną, z przyjaciółmi, żyło się również piłką ligową, transferami, piłkarze wzbudzali sympatię i podziw, a teraz? Wszystko się rozwodniło i stało się takie nijakie.
@depresyjnydziad: im dalej wstecz tym bardziej taka atrakcja jak mundial to było "coś", bo było mało innych tego typu rozrywek i bodźców, że można się rozsiąść i chłonąć, człowiek był tego głodny, a teraz masz vody, wszystkie ligi w 4k na wyciągniecie ręki, powtórki, shortsy, kompilacje - przesyt tego i już to danie główne jakim jest mundial nie smakuje tak wybornie
źródło: image
PobierzCo dożycia piłką nożną myślę że można tym żyć całą dobe głównie przez internet tak na szybko z polskiego podwórka Kanał sportowy i Meczyki jabym powiedział że wręcz się ulewa od piłki.
Śledziło się każy jeden mecz, z rodziną, z przyjaciółmi, żyło się również piłką ligową, transferami, piłkarze wzbudzali sympatię i podziw, a teraz? Wszystko się rozwodniło i stało się takie nijakie.
Może to kwestia wieku, ale raczej nie,
Moja ulubiona drużyna, do dziś kibicuje Brazylii dzięki tym facetom.
Gwiazdy są i grają na razie genialnie na tym turnieju, sprawdź ranking strzelców - chyba nie było drugiego takiego w historii pod tym
źródło: image
Pobierz