@serek_heterogenizowany szlak by mnie trafil i krew jasna zalala jak bym mial z taką dyskoteka na rowerze popylać. Kto takie gowno kupuje w dobie energooszczednych ledow.
@serek_heterogenizowany: @Czerwone_Stringi @wstalemwczesnierano @dthprf Wjeżdżasz do Polski: - zezujące światła do jazdy dziennej wstawione z anglików - jadący na jednym długim bo dzienne ma wypalone - bombiące białym światłem żarówki podświetlania tylnej tablicy xxxxxD - błagam niech mi to ktoś nomen omen wyjaśni xD - motocykle
@janekplaskacz: Siebie warci jesteście, jeśli dojdzie do PL cywilizacja to tacy ignoranci będą dojechani mam nadzieje FYI jeżdżę na przeróżnych rowerach w różnych scenariuszach a czegoś takiego nie robię
a najlepsze że Pan przepisowy rowerzysta nawet nie zna przepisów
To nie wygląda na poprzeczny przejazd czy skrzyżowanie a raczej skręt na stację więc skręt w drogę poprzeczną. Jeżeli tak, to rowerzysta pierwszeństwo miał.
@serek_heterogenizowany: a najlepsze jest to, że mu nie wymusiła. Znajomy miał podobna sytuację, baba walnęła właśnie z koło - ambulans ja zawiózł do szpitala i dostała mandat
@serek_heterogenizowany: widzialem pare filmow typa. Taki se napinacz, drze jape jak mu ktos pol stopy na sciezce postawi, prowokuje takie wlasnie ryzykowne sytuacje
Natomiast ty robaku nie możesz legalnie zamontować ledów do soczewki bo to nie są niemcy tylko państwo z dykty.
#samochody #polskiedrogi #pedalarze #prawojazdy #prawo
To jest hit, że koleś nap*****la tym stroboskopem a i tak się znalazł ślepy palant, który go nie zauważył.
Ja nie dam rady z tym jeździć, za bardzo mnie to mruganie irytuje. Jeszcze tu jest jakaś gigantyczna częstotliwość.
Wjeżdżasz do Polski:
- zezujące światła do jazdy dziennej wstawione z anglików
- jadący na jednym długim bo dzienne ma wypalone
- bombiące białym światłem żarówki podświetlania tylnej tablicy xxxxxD - błagam niech mi to ktoś nomen omen wyjaśni xD
- motocykle
W dzień nie widać z perspektywy rowerzysty.
Niestety, ale jak się dzieli drogę ze ślepymi debilami to trzeba się jakoś bronić.
FYI jeżdżę na przeróżnych rowerach w różnych scenariuszach a czegoś takiego nie robię
W czym jestem ignorantem? W tym, że dbam o własne bezpieczeństwo? Gdzie takie światła są zabronione? Kto mnie ma dojechać i za co?
Kierowca ma całą blaszaną puszkę, która go chroni, ja jadąc na rowerze nie. Dlatego w dzień, potwarzam, w dzień używam
To nie wygląda na poprzeczny przejazd czy skrzyżowanie a raczej skręt na stację więc skręt w drogę poprzeczną. Jeżeli tak, to rowerzysta pierwszeństwo miał.
Mi by było wstyd tak o-----ć i jeszcze się rzucać, ale może inaczej mnie wychowali.
@WpiszSwojLogin: babka zmieniała kierunek jazdy w prawo więc miał pierwszeństwo.